Izgubljene mudrosti marija juric zagorka

0
Rate this post

Ako želite pročitati više članaka sličnih Kako se brinuti o masnoj koži, preporučamo da uđete u našu kategoriju Ljepota i osobna njega.

Savjet

Ako primijetite da kreme koje nanosite povećavaju masnoću, možda bi bilo zgodno promijeniti markuAko nakon pokušaja i pridržavanja ovih savjeta i dalje ne primijetite prednosti, preporučujemo da posjetite svog dermatologa

  • Farantub
  • eLjepota
  • Ljepota i osobna njega
  • Briga o koži
  • Savjeti za njegu kože
  • Kako se brinuti za masnu kožu

6 navika ljepote kako biste bili lijepi i zdravi

Sin komentari

Biti lijep i zdrav idu ruku pod ruku, jer najbolja ljepota je ona koja zrači zdravim duhom i tijelom. Ljubav prema sebi počinje prihvaćanjem svojih slabosti, ali i snaga. Jer ljepota je u nesavršenostima kože, u borama koje se stvaraju s vremenom. Jer samo po sebi, prolaznost godina je bitka koja je vremenom dobivena.

Da biste bili lijepi i zdravi, samo trebate usvojiti nekoliko navika ljepote. Mali trikovi koji će vam omogućiti zdravo tijelo i um bez kompleksa, sumnji i strahova. Uživajte u svom tijelu koje je vaš dom, vaš dom, vaše mjesto u svijetu. Brinite se o tome kao što radite s drugim stvarima, kao što radite sa svojim domom da bude lijep i ugodan.

Navike ljepote uz koje ćete uvijek biti lijepi

Biti lijepa ne ovisi o nošenju najmodernije odjeće ili najnovijih trendova. Niti to ovisi o šminkanju, dobivanju super frizure ili ubijanju nezdravom prehranom koja također ugrožava vaše zdravlje. Biti lijep i zdrav lakše je od svega toga, uz navike koje vam omogućuju i da više uživate u životu, dobit ćete to uz malo truda.

spavaj više i bolje

Dobro spavaj da budeš lijepa

Odmor je neophodan i nije mit o ljepoti. Prva stvar koja se odmara kada spavate je vaš mozak, a zatim vaše tijelo. Bistar um i odmorno tijelo su neophodni da biste mogli voditi sve bitke svakog dana. I ne samo to, pokazalo se da ljudi koji loše spavaju češće imaju prekomjernu tjelesnu težinu. Idite malo ranije u krevet, ostavite mobitel podalje od kreveta i uživajte u užitku mirnog sna.

Brinite o svojoj koži

Dobro spavaj da budeš lijepaNije važno šminkate li se ili ne, vaša koža pati od zagađenja, kontaminacije i vanjskih agenasa. Da biste bili lijepi, ne postoji ništa poput blistave, blistave kože. A dobiti ga je jednostavno ako slijedite dnevne i noćne rutine njege kože. Očistite lice dva puta dnevno, završite hladnom vodom i nanesite svoje specifične hidratantne tretmane za svoju dob i tip kože.

ne zaboravi kosu

Ne radi se o nošenju modernog kroja koji je nemoguće održati u svakodnevnoj žurbi. Morate samo razmaziti svoju kosu kako bi uvijek bila savršena. Maske nanosite svaki tjedan, možete koristiti bilo koju od domaćih maski koje vam ostavljamo na linku. Završite svako pranje hladnom vodom i koristite proizvode specifične za vaš tip kose.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime