Scotland

0
Rate this post

Ne zaboravite usne

Vodite računa o tome svako jutro i svaku večer. Na jako ispucale usne nanesite balzam bogat maslacem i ako želite ‘dodir glamura’ učinite ih definiranijim i mekšim uljno-gel formulacijama bogatim shea maslacem, ceramidima, hijaluronskom kiselinom i morskim kolagenom. A za glađe usne? Navečer ih nježno masirajte nekoliko minuta četkicom za zube s mekim vlaknima.

Beauty rutina je skup onih svakodnevnih gesta koje se provode u njezi kože lica i tijela u cijelosti.

Beauty rutina znači svakodnevnu pažnju. To je čin ljubavi. Protiv kože lica (njega kože) ili kože tijela (njega tijela). Uostalom, tko ne želi imati blistavu i zdravu kožu? Bez bora, mrlja i znakova starenja? Tko se ne bi želio uvijek osjećati ugodno u tijelu u kojem živi? Tko ne bi želio zadržati rezultate postignute zahvaljujući tretmanima ljepote u kabini koji su se konačno isplatili?

Tajna je u rutini ljepote, u svakodnevnom angažmanu, kod kuće, u njezi kože i tijela. Stoga je dosljednost ključna.

Mogućnost održavanja rezultata dobivenih tretmanom i želja za besprijekornim izgledom ovise o individualnom izboru, predanosti i osobnim navikama koje moramo biti spremni promijeniti ako želimo postići željene rezultate.

U osnovi rutine ljepote

Pravilna prehrana i dobro disciplinirana tjelesna aktivnost elementi su koji zajedno s beauty rutinom pomažu tijelu da ostane zdravo, a posljedično i koži da ostane zdrava, gipka i blistava.

Osobito rutina ljepote kože jedna je od najvažnijih navika koju morate odmah usvojiti ako želite zadržati vidljive rezultate već nakon prvog estetskog tretmana.

  • Ujutro ću skinuti šminku, sad sam preumorna.
  • Danas sam u žurbi, operem lice bilo kojim sredstvom za čišćenje.
  • Ova krema će biti u redu, uostalom sve su iste.

U osnovi rutine ljepoteOvo su samo neke od grešaka koje se čine svaki dan. Pomalo iz lijenosti, pomalo jer smo ponekad skloni biti svladani frenetičnim tempom dana.

  1. Ali odvojiti vrijeme za brigu o sebi vrlo je važno.
  2. Faze beauty rutine

Koža lica, stimulirana tijekom tretmana ljepote, radi bolje i učinkovitije ako se svaki dan mazite strukturiranom i ciljanom rutinom ljepote.Posebno je navečer vrlo važno ukloniti šminku i sve tragove nečistoća prije nego što nastavite sa sljedećim fazama njege kože.

Čišćenje, nanošenje najprije seruma, a potom i okoloočne konture i dobra specifična krema prema tipu kože temelj su za pravilnu svakodnevnu njegu kože.

Maske, pilingi i drugi specifični tretmani dragocjena su dodatna pomoć koja pomaže koži u borbi protiv oštećenja uzrokovanih vanjskim agensima, znakovima starenja i suzbijanju mutnog, sivog i bez sjaja tena koji može utjecati na kožu lica.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime