Vlada traži 5000 statista za mirni prosvjed potpore ćirilici u Vukovaru

0

Sadržaj

Rate this post

Vlada je zapravo konačno izradila plan za oporavak posrnule gospodarske situacije, koji će zasigurno popraviti i nepotrebne napetosti u Vukovaru. Sjajna prilika za sve koji namjeravaju zaraditi 500 eura za dnevni posao.

  • Compound by Information Bar objavljen 15. listopada 2013.
  • Grupa Hrvatska, Najaktualnije, INFORMACIJE, Klizač
  • Oznake: ćirilica, prosvjed, statisti, vlast, vukovar

Goran Ferbezar/ PIXSELL

Zagreb – Naš Vladin resurs, čiji iznos ne želimo komentirati, otkrio nam je informaciju o akciji pripreme Savezne vlade za popravljanje situacije u Vukovaru. Temeljito pripremljen, kodnog naziva “Red mora biti”, plan aktivnosti potpisuju ministri Matić, Linić i Bauk.

U transkriptima asignacije trojice svećenika u kultnom zagrebačkom lokalu Kod Srbina ministri Matić i Bauk tražili su od Linića dva milijuna eura od izdvajanja za primjenu strategije. Iako se u početku žalio na količinu, Linić je nakon trećeg Jelen piva omekšao i pristao na 300.000 eura.

Strategija je stvarno jednostavna. Ministarstvo uprave radit će s 5000 militanata koji će sigurno imati samo jednu zadaću, prošetati Vukovarom u koloni i donijeti ćirilične gravure – izjavljuje naš izvor iz Federalne vlade.

Ministar Bauk vješto je izračunao da će uz dnevnicu od 500 eura, kao i 100 eura za putne troškove u Vukovaru, u Vukovaru biti najmanje 5000 zaposlenih pokaznog bonusa za ćirilicu. Natjecatelji za ekstra militante moraju uskoro biti objavljeni na web stranici Ministarstva uprave, a također će prioritet u izboru imati kandidati koji redovito dijele tekstove iz News Bara.
piše: M.M.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime