U Vukovaru opet napadnuta hrvatska policija i obilježja Republike Hrvatske

0

Sadržaj

Rate this post

Povijest se ponavlja, hrvatski policajci koji čuvaju ustavni poredak Republike Hrvatske ponovno su napadnuti. Kao i ’91., rastavljaju se službene ploče demokratske i također besplatne Hrvatske.

  • Napisao Borna Sor objavljeno 2. rujna 2013
  • Grupa Najnoviji, Nacionalna politika, Klizač
  • Oznake: ćirilica, mup, štrajk, policija, prosvjedi, vukovar

Goran Ferbezar/ PIXSELL

Vukovar – Hrvatski narod, a također i hrvatska policija, tradicionalno su trpjeli batine i nepoštovanje zaštićenih manjina. Hrvatski policajci ponovno su napadnuti u ime nečijih prava, a napetosti rastu u ranjivim i siromašnim područjima. Stotinjak militanata nalazi se ispred Državnog upravljačkog mjesta gdje im nije omogućeno postavljanje dvojezičnog indikatora.

Pojavljuje se još jednom 1991. Skidamo glavne ploče RH jer ne identificiramo saveznu vladu u Zagrebu. Vukovar je naš i neka se čuvaju svi hrvatski policajci, naša ruka će ih stići i u Petrinjskoj – tvrde prosvjednici.

Podrška dolazi sa svih strana, potječu iz Županje, Vinkovaca, Osijeka, no, kako smo otkrili, policija ih ne pušta pravo u grad.

Velik broj pobunjenika izjavljuje da su to njihova zakonska prava koja zastrašuju hrvatska država. Ali ti ljudi trebaju shvatiti da je demokratski izabrano da je ovo Republika Hrvatska, Vukovar je dio njezine regije, hrvatski policajci su jedino službeno sredstvo prisile. Uvjeravamo vas u vaše ‘navodne’ građanske slobode – poručili su iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime