Domagoj
News 30. 11. u 14:39

Prime Time #22 - Povijesni intervju s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović

U istoznamenkastoj 22. epizodi pozabavili smo se valom braniteljskih prosvjeda nakon primitka Vučićeve Srpske napredne stranke među Europske Pučane. Ako niste vidjeli te prosvjede, donosimo ekskluzivne snimke. Našu pažnju privukao je i SDP i njihov unutarstranački izbor između glupog i glupljeg. Ipak, glavna tema zadnjih 10 dana je salmonela, pa smo joj posvetili čak i kratku pjesmu. Vrhunac same emisije je povijesni intervju s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović koja nam je ispričala gdje je bila 1991., kao i kako je bilo na znamenitom rođendanu što joj je organizirao Zdravko Mamić.


kalmeta
Hrvatska 12. 01. u 14:20

Sean Penn dolazi u Hrvatsku kako bi napravio intervju s Božidarom Kalmetom

Glasnogovornik USKOK-a Vuk Đuričić otkrio nam je razloge zbog kojih je USKOK odlučio angažirati poznatog američkog glumca u istrazi koja se vodi protiv zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmete.


Bago
Hrvatska 23. 12. u 09:52

Veliki Bagin sudarivač pitanja rastavio Petrova na Božine čestice

Sinoć smo uživo na televiziji mogli pratiti veliki znanstveni uspjeh Velikog Baginog sudarivača pitanja (VBSP) koji je pokušavao pronaći česticu sitniju od Higgsovog bozona: Božinu vjerodostojnost.


Svastika
News Bar NC 28. 06. u 11:40

Intervju s Jadrankom Kosor kojeg voditelj jednostavno nije uspio odraditi do kraja

Jadranka Kosor slovi kao posljednja osoba koja je vidjela Ivu Sanadera, no to je sve što znamo o ovoj samozatajnoj političarki. Naš reporter je pokušao saznati više, ali to jednostavno nije bilo moguće...


Isus
Hrvatska 28. 03. u 18:43

Davor Butković podvalio izmišljeni intervju s Isusom Kristom portalu Dnevno.hr

Portal Dnevno.hr uputio je pismenu ispriku čitateljima i Isusu Kristu, jer su objavili potpuno izmišljeni intervju sa Spasiteljem. Sve je, tvrde, nesporazum nastao na relaciji njihovog novog novinara i Sina Božjega.


Pxl 170814 8574480
Hrvatska 18. 08. u 11:18

Josipović: Ne durim se na Grabar Kitarović

Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović idući je predsjednički kandidat s kojim smo razgovarali. Baš poput svoje protukandidatkinje pokazao je izniman talent za konkretne odgovore na konkretna pitanja, a ni pasivno-agresivno ponašanje nije zaostajalo.


Pxl 160814 8560362
Politika 17. 08. u 12:10

Kolinda Grabar Kitarović: Homoseksualci i Srbi su naši prijatelji i susjedi

Ekskluzivan intervjuu s predsjedničkom kandidatkinjom HDZ-a. Egzaktna pitanja. Još egzaktniji odgovori. Bez izmotavanja. Kolinda. Grabar. Kitarović. I još sto opasnih riječi.


Maderic
Intervju 05. 02. u 16:38

Intervju Mađerić

News Bar intervju s kandidatima lokalnih izbora.


Vuksic
Intervju 05. 02. u 16:35

Intervju Vukšić

News Bar intervju s kandidatima lokalnih izbora.