Ep 18
News 04. 11. u 17:14

Prime Time #18 - Vlada blefera, amatera i jednog ustaše & Dragan Markovina

U 18. epizodi samo za starije od 18 analiziramo porođajne muke Plenkovićeve vlade. Premijer je doživio da mu bivši nogometni sudac Goran Marić simulira ostavku. Drugi pak ministar, obrazovanja Barišić, simulira Plenkoviću da je europejac i domoljub jer je ne tako davno pisao panegirike ustaškom ministru obrazovanja. Pozabavili smo se i profesionalnim tehnokratima iz MOST-a što ujutro gase rafineriju Sisak, a popodne je spašavaju. Najviše pozornosti javnosti izazvala je porezna reforma ministra Zdravka Marića, pa smo joj posvetili najmanje vremena. Gost emisije bio je profesor Dragan Markovina koji nam je ispričao kako napreduje jugoslavensko upravljanje Hrvatskom. Nakon toga posvetili smo i pokoju minutu čovjeku kojem svi poklanjaju previše pozornosti - Ivanu Pernaru. Naravno, kako nalaže tradicija morali smo analizirati i festival tradicionalnih vrijednosti - TradFest.


Ivo zinic zupan sisak
Hrvatska 16. 10. u 10:59

Sisački župan bijesan: Odletio avionom u New York, a kombi s vozačima iz Siska mu još nije stigao

Znate li vi koliko košta rent-a-car ili vožnja taksijem u Velikoj jabuci?!? - urlao je sisački župan Ivo Žinić u zračnoj luci JFK razočaran činjenicom što je njegov avion upravo sletio, a kombiju sa službenim vozačem i brojnom delegacijom kojeg je iz Siska u New York poslao još nekoliko dana ranije - ni traga ni glasa.


niko kovac
Sport 23. 06. u 07:03

Niko Kovač: Za Meksiko smo spremni kao sisački partizani 22.6.1941.!

Niko Kovač se nada da će hrvatski igrači za meksičke biti neuhvatljivi kao što su legendarni borci prvog partizanskog odreda iz Siska 22.6.1941 bili neuhvatljivi za fašiste.


Tko sve nije skrio
Enfant Terrible 02. 04. u 21:00

Marina Merzel - Tko sve nije skrio


Jahta
Hrvatska 14. 02. u 14:14

Županica Merzel zbog poplava kupila ogromnu jahtu

Maksimalni vodni val polako stiže u Sisak, no Ured županice je spreman. Marina Županica Lovrić Merzel odlučila je reagirati kupnjom megajahte duge 48 metra, sa šest apartmana i sedam članova posade.