maric
Politika 04. 05. u 11:58

Zdravko Marić tvrdi kako mu je 75.99 glasova dovoljno da ostane ministar

Kao razlog tome navodi kako je njegovo ime trenutno na akciji.


maric
Hrvatska 05. 01. u 13:04

Ministar Marić poručio studentima: "Sad se primite knjige, radit ćete kad odete u Njemačku"

Novom poreznom reformom u kojoj će studenti plaćati porez ako zarade više od 15.000 kuna, želi se studente potaknuti da zapnu u učenje, jer će se kao visokoobrazovani radnici lakše zaposliti u Njemačkoj.


Ep 18
News 04. 11. u 17:14

Prime Time #18 - Vlada blefera, amatera i jednog ustaše & Dragan Markovina

U 18. epizodi samo za starije od 18 analiziramo porođajne muke Plenkovićeve vlade. Premijer je doživio da mu bivši nogometni sudac Goran Marić simulira ostavku. Drugi pak ministar, obrazovanja Barišić, simulira Plenkoviću da je europejac i domoljub jer je ne tako davno pisao panegirike ustaškom ministru obrazovanja. Pozabavili smo se i profesionalnim tehnokratima iz MOST-a što ujutro gase rafineriju Sisak, a popodne je spašavaju. Najviše pozornosti javnosti izazvala je porezna reforma ministra Zdravka Marića, pa smo joj posvetili najmanje vremena. Gost emisije bio je profesor Dragan Markovina koji nam je ispričao kako napreduje jugoslavensko upravljanje Hrvatskom. Nakon toga posvetili smo i pokoju minutu čovjeku kojem svi poklanjaju previše pozornosti - Ivanu Pernaru. Naravno, kako nalaže tradicija morali smo analizirati i festival tradicionalnih vrijednosti - TradFest.


maric simic sokota biscan
Sport 05. 05. u 12:34

„Za naš Dinamo“ novo pojačanje 1. virtualne HNL od iduće sezone

​Šimić, Šokota, Marić i Bišćan imaju velike planove za domaći nogomet. Dosta je, kažu, plesanja kako narodnjaci sviraju.


mamic zdravko
Sport 20. 03. u 16:49

Dinamovi veterani srušili Mamića s bicikla

Proslavljeni članovi najuspješnije klupske generacije u zadnja tri desetljeća ispunili su obećanje i prizemljili totalitarnog čelnika GNK Dinamo dok se rekreirao kraj stadiona.