bozicna zvijezda
Hrvatska 04. 01. u 15:01

Kolinda djeci u vrtiću poklonila srpske Božićne zvijezde koje procvjetaju tek na pravoslavni Božić

Novi gaf predsjednice ili namjerno posrbljivanje mladih s Božićnim zvijezdama iz Čačka?


Screen shot 2017-04-01 at 20.46.12
News 27. 12. u 16:18

Prime Time #26 - Božićni Specijal

U ovotjednoj epizodi sve je u znaku našeg Gospodina i Spasitelja - Anakina Skywalkera. Osim Ratova zvijezda, terorizam je glavna tema ovih dana, pa je predsjednica smatrala svrsishodnim upozoriti kako je ona znala da će se tragedije dogoditi, ali je nismo slušali. U ponovljenom i naglo prekinutom intervjuu s predsjednikom Sabora popričali smo o pozdravu "Za Dom Spremni". Dotakli smo se i gradonačelnika Bandića i toga kako je u zadnji čas kupio ljubav HDZ-a. Najviše minuta emisije posvetili smo nategnutim odnosima sa Srbijom, koji degradiraju i zbog blokada pregovora i naoružavanja Srbije i Hrvatske.


kolinda
Hrvatska 19. 12. u 12:02

Ured Predsjednice predstavio album samoljepljivih sličica Kolindino carstvo

U album će djeca moći lijepiti preko 300 različitih sličica Kolinde na kojima radi razna zanimanja, od vožnje trajekta do branja maslina. Sličica na kojoj obavlja dužnost Predsjednice Republike Hrvatske još nije u planu...


kolinda
Hrvatska 08. 12. u 11:27

Kolinda najavila registar hrvatskih čokolada

Ovim registrom spriječile bi se situacije poput one u Dubrovniku, gdje je nemali broj djece nakon pojedene srpske čokolade, poput zombija krenuo prema Kosovu.


Djete-place-slider-e1352666067206
Hrvatska 08. 12. u 09:45

STRAVA U DUBROVNIKU: Mali Ivan se nakon pojedene srpske čokolade odaziva isključivo na Jovan

Mali Ivan bio je veselo dijete koje je jako voljelo plesati. Nakon pojedene srpske čokolade, Jovan je na svu sreću i dalje veseo i mnogo voli igranku.


Domagoj
News 30. 11. u 14:39

Prime Time #22 - Povijesni intervju s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović

U istoznamenkastoj 22. epizodi pozabavili smo se valom braniteljskih prosvjeda nakon primitka Vučićeve Srpske napredne stranke među Europske Pučane. Ako niste vidjeli te prosvjede, donosimo ekskluzivne snimke. Našu pažnju privukao je i SDP i njihov unutarstranački izbor između glupog i glupljeg. Ipak, glavna tema zadnjih 10 dana je salmonela, pa smo joj posvetili čak i kratku pjesmu. Vrhunac same emisije je povijesni intervju s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović koja nam je ispričala gdje je bila 1991., kao i kako je bilo na znamenitom rođendanu što joj je organizirao Zdravko Mamić.


Kolinda
Sport 28. 11. u 13:16

Kolinda kriva za poraz tenisača: "Ne možemo vjerovati da je tako rano digla noge od nas"

Nakon traumatičnog poraza u finalu Davis cupa, stručnjaci su složni da je Hrvatska izgubila zbog ponašanje predsjednice Kolinde na tribinama.


jakov
Hrvatska 12. 10. u 22:23

Jakov Kitarović predao službene papire za promjenu prezimena u Grabar-Kitarović

Jakov se nada da će ga tete u menzi prestati čudno gledati kada dođe s Kolindinom iksicom, sada kada nose isto prezime.


kolinda
Politika 28. 09. u 13:01

​Kolinda otkazala konzultacije o Vladi jer mora stići na konzultacije na faks

Predsjednica se nada kako će se Sabor konstituirati prije prvih kolokvija, u protivnom bi se formiranje parlamenta moglo prebaciti na siječanj.