Ep 18
News 04. 11. u 17:14

Prime Time #18 - Vlada blefera, amatera i jednog ustaše & Dragan Markovina

U 18. epizodi samo za starije od 18 analiziramo porođajne muke Plenkovićeve vlade. Premijer je doživio da mu bivši nogometni sudac Goran Marić simulira ostavku. Drugi pak ministar, obrazovanja Barišić, simulira Plenkoviću da je europejac i domoljub jer je ne tako davno pisao panegirike ustaškom ministru obrazovanja. Pozabavili smo se i profesionalnim tehnokratima iz MOST-a što ujutro gase rafineriju Sisak, a popodne je spašavaju. Najviše pozornosti javnosti izazvala je porezna reforma ministra Zdravka Marića, pa smo joj posvetili najmanje vremena. Gost emisije bio je profesor Dragan Markovina koji nam je ispričao kako napreduje jugoslavensko upravljanje Hrvatskom. Nakon toga posvetili smo i pokoju minutu čovjeku kojem svi poklanjaju previše pozornosti - Ivanu Pernaru. Naravno, kako nalaže tradicija morali smo analizirati i festival tradicionalnih vrijednosti - TradFest.


Maja novi profil
Hrvatska 09. 05. u 20:47

Pretražujući Panama Papers zagrebačka sponzoruša pronašla ljubav svog života

Čim sam vidjela njegovo ime znala sam da je to ono pravo i da smo suđeni jedno za drugo - pohvalila se Maja Maca Novi Profil Privatno


branitelji prosvjed
Hrvatska 28. 04. u 14:50

Branitelji maknuli šator zbog najave poreza na nekretnine

Po kuloarima se šuška da bi se šator mogao preseliti u Monte Carlo, koji je poznat kao porezna oaza. Sve u svemu, braniteljima bi moglo biti lijepo u Monte Carlu, pogotovo zbog velikog broja poznatih Hrvata koji su tamo pobjegli pred petim jahačem apokalipse - hrvatskim porezom.


Karamarko 2
Politika 23. 02. u 13:37

Karamarko: Svi parovi koji nemaju djecu plaćat će poseban porez, tzv. bebarinu

Svi koji stupe u ljubavnu vezu morat će se registrirati u Ministarstvu obitelji, useljeništva i demografske obnove te će dobiti rok od godinu i pol dana da dobiju potomka, u protivnom će plaćati 1000 eura poreza godišnje.


kolinda
Politika 01. 05. u 13:56

​Očišćeni HDZ puca apstinencijska kriza zbog novca koji im je dala Kolinda

Tomislav Karamarko je usporedio situaciju "Kao da kilu kolumbijskog kokaina prepustite Bujancu na čuvanje".


Hdz facebook
Ostalo 30. 04. u 11:10

Preko noći nestao Kolindin novac od kampanje s HDZ-ovog računa


hdz
Politika 30. 04. u 09:19

Kako bi izbjegao plaćanje poreza, HDZ proslijedio Kolindin novac na privatni račun Đure Glogoškog

Jandroković je objasnio kako će na ovaj način uštedjeti još više novca jer Đuro Glogoški ima toliko povlastica da će na kraju država njemu platiti porez.


kolinda
Politika 30. 04. u 05:51

Kolinda: Krivo ste shvatili, novac sam prebacila na račun Humanitarne Dobrotvorne Zadruge

Predsjednica je nepogrešivo odlučila više od milijun kuna povjeriti HDZ-u kako bi ih oni proslijedili u humanitarne svrhe, te se pritom nije pokolebala činjenicom kako se radi o stranci koja trenutno ima prvostupanjsku presudu zbog izvlačenja novca iz državnih poduzeća.


cilic
Hrvatska 09. 09. u 17:35

Čilić daruje Hrvatskoj dio nagrade od 3 milijuna dolara zbog neplaćenog poreza

S obzirom da je mjesto njegovog prebivališta porezni raj Monaco, Čilić je odlučio na ovaj način pokazati domoljublje prema Republici Hrvatskoj i ukazati da ne živi u Monacu zbog izbjegavanja plaćanja poreza, nego zbog čistog zraka i lijepog ambijenta.