Vlak
Zanimljivosti 14. 03. u 11:43

Najmodernija lokomotiva HŽ-a zabunom završila u Tehničkom muzeju

Najnovija HŽ-ova akvizicija, ruska lokomotiva KSR 500, zabunom je umjesto na Glavni kolodvor dostavljena u Tehnički muzej u Zagrebu.


Screen shot 2017-04-01 at 20.46.12
News 27. 12. u 16:18

Prime Time #26 - Božićni Specijal

U ovotjednoj epizodi sve je u znaku našeg Gospodina i Spasitelja - Anakina Skywalkera. Osim Ratova zvijezda, terorizam je glavna tema ovih dana, pa je predsjednica smatrala svrsishodnim upozoriti kako je ona znala da će se tragedije dogoditi, ali je nismo slušali. U ponovljenom i naglo prekinutom intervjuu s predsjednikom Sabora popričali smo o pozdravu "Za Dom Spremni". Dotakli smo se i gradonačelnika Bandića i toga kako je u zadnji čas kupio ljubav HDZ-a. Najviše minuta emisije posvetili smo nategnutim odnosima sa Srbijom, koji degradiraju i zbog blokada pregovora i naoružavanja Srbije i Hrvatske.


Vladimir putin
Zanimljivosti 18. 03. u 16:10

Vladimir Putin pozvao Montirani proces na rusku državnu televiziju

Ruski predsjednik ljut je što se u Hrvatskoj udara po satiri i medijskim slobodama, zbog čega nam je ponudio udarni termin na ruskoj javnoj dalekovidnici te milijun eura po epizodi.


mig avion zrakoplov
Sport 15. 12. u 15:06

Putin hrvatskim reprezentativcima obećao pet MIG-ova za pobjedu protiv Turske

Da vijest nije novinarska patka, osobno su nam potvrdili u Veleposlanstvu Ruske Federacije, gdje su nam još rekli i da Vladimir Putin u slučaju naše pobjede protiv Turske planira oprostiti Hrvatima to što su u NATO paktu, kao i činjenicu da su se početkom devedesetih branili od srpskih napada.


Zet
Svijet 24. 11. u 12:20

BREAKING NEWS: ZET srušio ruski avion u Turskoj

Iz ZET-ovog trening kampa u blizini turske granice sa Sirijom tvrde da su Rusi u turski zračni prostor ušli bez valjane prijevozne karte i da se takvi prekršaji neće tolerirati.


Toyota isil
Svijet 21. 10. u 13:29

BORBA PROTIV ISILA: Rusi teroristima hakirali Facebook profile i poslali zaporke njihovim suprugama

Uzvici poput "Tko je ona?", "Što si to lajkao?", "Priznaj gade!", "Vidjela sam poruke!" odzvanjali su od Kobanija do Mosula, a neki tvrde da su se mogli čuti i u Bagdadu. Prestravljeni pripadnici ISIL-a spašavali su živu glavu brišući svoje Facebook profile ili bježeći u ruke Asadovim postrojbama.


Nuklearna-bomba-projektil-e1355303906706
Svijet 09. 10. u 10:20

MEĐUNARODNI INCIDENT: 4 ruska projektila koja su gađala Islamističku Državu zabunom pogodila SAD

Svi ruski projektili su pri proizvodnji automatski programirani za gađanje baza na američkom tlu, kasnije ih je potrebno reprogramirati za druge mete. Jasno je da je ovdje nešto pošlo po zlu jer koristimo američki software - pojasnio je Putin.


putin
Svijet 28. 02. u 14:07

Putin preuzeo istragu o Putinovoj umješanosti u ubojstvo glavnog Putinovog oponenta

Vladimir Putin uvjeren je da je Vladimir Putin iznimno moćan čovjek u Rusiji i da jedina osoba koja može istražiti njegovu eventualnu umiješanost u ubojstvo oporbenjaka Borisa Nemcova je dakako Vladimir Putin.


Staljin i hitler
Svijet 10. 02. u 12:30

​Ukrajina: Sastali se njemački kancelar Hitler i ruski predsjednik Staljin

'Bolje pakt nego rat' glavna je odrednica oboje vođa koji žele miroljubivo podijeliti Ukrajinu.