Ivo basic kolinda-2
Hrvatska 30. 05. u 21:38

Ameri unajmili najboljeg hrvatskog vojnika da zvizne i njihovog predsjednika

Nakon što je demonstrirao svoje sposobnosti u Lisinskom okinuvši jednu edukativnu hrvatskoj predsjednici, i Amerikanci žele usluge najboljeg hrvatskog vojnika.


Trump
Svijet 15. 03. u 12:11

Trump će ipak dopustiti milijunima imigranata da ostanu u SAD-u - u logorima!

Predsjednik SAD-a povukao je kontroverznu odluku o zabrani ulaska u Ameriku za imigrante iz sedam pretežito muslimanskih zemalja. Svi će oni smjeti ući u SAD i boraviti u logorima koji se upravo grade.


pernar
Showbiz 10. 01. u 15:27

Ivan Pernar osvojio nagradu za usavršavanje guzica-to-speech tehnologije

Mladi hrvatski genijalac uspio je pretočiti kompleksne funkcije probavnog sustava u razumljivi tekst i govor, što je tehnologija o kojoj su Tesla i Newton već odavno sanjali.


Domagoj
News 20. 11. u 14:59

Prime Time #20 - Tko je Trumpio - Trumpio!

U jubilarnoj 20. epizodi sve se vrti oko novog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa. Kako je moguće da su Amerikanci izabrali neotesanog milijardera i reality zvijezdu pitali smo profesora Dejana Jovića s Fakulteta političkih znanosti. Osim apsolutne "trumpizacije" vijesti, provjerili smo i kako napreduje rat s BiH i kakva iznenađenja sprema Hrvatska. Pozornost nam je privukla i najava nekih lokalnih zagrebačkih HDZ-ovih liliputanaca koji žele maknuti naziv trga Maršala Tita.


Piran
Regija 16. 11. u 15:11

DONESENA ODLUKA: Međunarodnom arbitražom Slovenija pripala Piranskom zaljevu

Spor između Republike Hrvatske i Piranskog zaljeva napon je riješen - cijela Slovenija pripast će Piranskom zaljevu, s čime će Piranski zaljev imati izlaz prema otvorenom gorju Alpa.


Pervan
Hrvatska 10. 11. u 11:57

Nakon pobjede Donalda Trumpa, nestao Željko Pervan

Postoji mogućnost da neke „šale“ na račun Slovenije, sadašnjoj prvoj dami SAD možda ipak nisu zvučale bezazleno...


Baustelci
Svijet 10. 11. u 10:05

Kanada preko noći povećala imigrantske kvote za građevince kako bi brže bolje podigla zid na granici

I dok 60 tisuća građana BiH čeka na najavljeni poziv, skele u Hrvatskoj i ostatku EU, u zadnja dva dana stoje jezivo prazne.


trump
Svijet 09. 11. u 11:45

Razvodi se od kćeri jer nije htjela ići glasovati za Trumpa

Svake bi izbore Billyjev brat, sestra , majka, otac, žena i kćer otišli glasovati i tako pomogli republikancima s 3 glasa, no ove izbore republikanci su ostali zakinuti za jedan glas...


Kerumiccaa-2
Svijet 14. 08. u 12:16

Donald Trump: Ako je Kerum mogao biti gradonačelnik Splita, mogu i ja biti predsjednik SAD-a

Trenutno vodeći u svim anketama u utrci za najmoćniju fotelju svijeta, Donald Trump odbacio je sve napadaje svojih kritičara jednostavnom argumentacijom.