Domagoj
News 20. 11. u 14:59

Prime Time #20 - Tko je Trumpio - Trumpio!

U jubilarnoj 20. epizodi sve se vrti oko novog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa. Kako je moguće da su Amerikanci izabrali neotesanog milijardera i reality zvijezdu pitali smo profesora Dejana Jovića s Fakulteta političkih znanosti. Osim apsolutne "trumpizacije" vijesti, provjerili smo i kako napreduje rat s BiH i kakva iznenađenja sprema Hrvatska. Pozornost nam je privukla i najava nekih lokalnih zagrebačkih HDZ-ovih liliputanaca koji žele maknuti naziv trga Maršala Tita.


Baustelci
Svijet 10. 11. u 10:05

Kanada preko noći povećala imigrantske kvote za građevince kako bi brže bolje podigla zid na granici

I dok 60 tisuća građana BiH čeka na najavljeni poziv, skele u Hrvatskoj i ostatku EU, u zadnja dva dana stoje jezivo prazne.


Mostar
Regija 02. 09. u 11:30

SLAB ODAZIV: Svega 9 dana do izbora, a red u Mostaru niti 12 kilometara

Građanima susjedne BiH je dojadilo, pa su tako samo oni najinvolviraniji u politička zbivanja susjedne im Hrvatske stali u red pred glasačkim mjestom. Oni ostali će doći narednih dana.


burek
Regija 03. 08. u 13:49

ARHEOLOZI U ŠOKU: U bosanskim piramidama pronađen burek od sira

Ovo otkriće izazvalo je masovne prosvjede i negodovanja, zbog čega se oformilo posebno povjerenstvo koje je piramide proglasilo lažnima pa i time svako otkriće pronađeno u njima.


Bih nigerija dzeko
Sport 21. 06. u 23:44

FIFA potvrdila: Sudac O'Leary definitivno igrač utakmice u ogledu Nigerija - Bosna i Hercegovina

Žestoka konkurencija za nigerijskih prvih jedanaest se dodatno zakomplicirala fantastičnim potezima nogometnog suca O'Learyja na utakmici Nigerija - Bosna i Hercegovina


Baba loncarusa
Slučaj Brazil 17. 06. u 17:57

Slučaj Brazil 6 - Unutarnja kontrola istražuje slučaj 'utakmice' Argentina - Bosna i Hercegovina

Inspektori Hajduk i Građanski proživljavaju teške trenutke dok ih unutarnja kontrola propituje o tome što se zbilo za vrijeme utakmice Argentine i Bosne.


bandić
Zagreb 27. 03. u 12:16

​Bandić: Zašto me napadate, pa i Isus je magarca nabavio mimo javnog natječaja

Zagrebački gradonačelnik tvrdi da ne vidi ništa sporno u tome što je Isus liječio samo svoje rođake, posljednju večeru organizirao u restoranu svojeg bratića te zaradio na prodaji ribe i vina koje su dijelili samo politički podobni ljudi.


bosna
Regija 13. 02. u 10:05

Smanjena nezaposlenost u BiH: Federalna vlada zaposlila 10.000 policajaca

Da narod nije uzalud prosvjedovao, pokazuje i nova odluka federalne vlade, koja je poslušala jedan od prosvjedničkih zahtjeva i uhvatila se u koštac s visokom nezaposlenošću u BiH.


Sulejman
Film & Tv 11. 02. u 17:06

Kako se Sulejman obračunao s prosvjedima u Bosni

VIjesti o bosanskim prosvjedima došle su i do dvora sultana Sulejmana I. Veličanstvenog. Iako je panika među njegovim pašama, begovima i agama velika, Sulejman ima plan.