milanovic
Politika 12. 09. u 13:54

​Milanović na presici: Moj djed ipak nije bio ustaša, to nas je koštalo izbora

Mediji su otkrili kako Milanovićev djed ipak nije bio ustaša, nego je bio samo domobran, zbog čega predsjednik SDP-a mora otići.


Hdz jakna
Politika 05. 09. u 13:50

Oni koji nesumljaju u vjerodostojnost HDZ-a glasat će za njih - oni koji sumnjaju neće

Građani koji nesumljaju u vjerodostojnost HDZ-ovog programa isto tako neznaju sadržaj istog, ali nežele crvene ponovno na vlasti. Ostali ne žele HDZ na vlasti, znali ili ne znali njihov program ili za koga će glasati.


Babina greda
Hrvatska 05. 09. u 09:34

Ministar Šustar poručio Babogrecima: Ako pogurate školu par metara od rupe nećemo ju zatvoriti

Dok čitava zemlja obilježava prvi dan škole ministar Šuster je odlučio malim Babogrecima pružiti alternativu - pokazati ti im da ipak nije sve u školi.


glasanje
Politika 02. 09. u 09:33

NEWS BAROVA VELIKA PREDIZBORNA ANALIZA DIO 1.

Ukoliko, pak, niste samo jedna u nizu ovaca u kojima ta čuvena 'oštrija retorika' raspaljuje (najčešće) domoljubne zanose ili ostale niske strasti, jasno vam je i samima kako razdoblje predizborne kampanje nije zapravo ništa drugo doli, u najmanju ruku, razdoblje „oštrijeg kretenizma.“


Ep9
Special 29. 08. u 13:15

Prime Time #09 - Milanovićev ustašluk, Vučićevi ološi i Bandićevi japanizmi

Predizborna kampanja se zahuktava, pa se Milanović bacio u desničare. Srbijanskog premijera to ne brine previše jer on prebrojava ološ. S druge strane Milan Bandić uhvatio je Japanca i sada ga maltretira u svojim predizbornim spotovima. Naše građane na ulici priupitali smo koji im je od ljudi na listama s optužnicama na vratu najmanje odbojan. Na kraju smo i riješili problem dolaska Šešelja u Hrvatsku.


milanovic - plenkovic
Hrvatska 12. 08. u 11:34

Mijenja se datum izbora - 11.9. kao datum za katastrofu već su patentirali Amerikanci

Za razliku od američke tragedije 11.9. gdje je cijela nacija plakala za srušenim "blizancima", u hrvatskom slučaju većina građana željno priželjkuje pad hrvatskih "blizanaca" Milanović - Plenković na predstojećim parlamentarnim izborima.


Borna
News 07. 08. u 19:39

News Bar Prime Time #06 - Udba je sudba & Krešo Beljak

U novoj epizodi Prime Timea osvrnuli smo se zagrebačke fontane. Otkrili smo zašto političari nestaju s izbornih listi. Zanimalo nas je kako prolazi turistička sezona. Shvatili zašto je Udba toliko naivna, a o izbornoj kampanji popričali s Krešom Beljakom, predsjednikom HSS-a.


Crokemoni 1
News 30. 07. u 19:25

News Bar Prime Time #05 - Lov na Crokemone & Marijana Puljak [PAMETNO]

U ovotjednoj epizodi popratili smo rehabilitaciju Alojzija Stepinca, kao i aferu bivšeg ministra Jakovine, te njegovog prijatelja i šefa Hrvatskih šuma Ivana Pavelića. Razgovarali smo s predsjednicom stranke Pametno Marijanom Puljak o tome je li pametno biti na čelu Pametnog. Glavninu epizode lovili smo hrvatske Pokemone - Crokemone!


Jokic
News 17. 07. u 20:17

News Bar Prime Time #3: Je li Boris Jokić orjunaš?

U novoj, ljetnoj epizodi Prime Timea ulovili smo se u međunarodnu špijunsku aferu oko financiranja HDZ-a. Otkrili smo kako nas nova lijeva narodna koalicija sa HSS-om vraća u 2000. godinu. Podržali smo enciklopediste i prosvjetitelje iz Srba koji su podigli šator znanja. Tema epizode je obrazovanje, obrađujemo problem visokoobrazovanih na koji nas je upozorila ministrica Šikić, pratimo što u svojim završnim danima mandata izvodi ministar Šustar, te na kraju razgovaramo sa bivšim voditeljem kurikularne reforme - Borisom Jokićem. Saznajemo jeli Orjunaš....odgovor bi vas mogao zaprepastiti.