kamensko
Hrvatska 06. 04. u 10:03

Radnice Kamenskog pridružile se Plenkovićevom apelu za spas Agrokora: "Spasite ih kako ste i nas"

Nakon audijencije kod Alvareza III., Andrej Plenković uputio je apel građanima za spas Agrokora, kao što su to učinili njegovi prethodnici za Kamensko, DTR, Jadrankamen i tisuće malih tvrtki.


cvitan
Politika 15. 03. u 11:30

Nakon premijera i vi možete dovesti Dinka Cvitana na vaš event za samo 900 kuna

​Dinko Cvitan odlučio je uspješnu karijeru pojavljivača na eventima nastaviti i nakon pojavljivanja na premijerovoj pressici. Za 900 kuna pojavit će se na vašim rođendanima, proslavama i bilo kakvoj drugoj prigodi.


plenkovic
Hrvatska 07. 02. u 10:49

PLENKOVIĆ: Bolujem od talasemije minor, latinskog naziva za "majka mi je radila u vojnoj bolnici"

OBJASNIO ZAŠTO JE BIO OSLOBOĐEN SLUŽENJA VOJNOG ROKA.


Vampir
Hrvatska 06. 02. u 12:21

Vampir napao Plenkovića pa nam se pojadao: Slaba je to porcija!

Hrvatski premijer Andrej Plenković ne zadovoljava HACCP standard po kojem u krvi mora imati srednji volumen eritrocita veći od 80 femtolitara, požalio nam se poznati domaći vampir Jure Grando.


plenkovic
Hrvatska 27. 01. u 11:22

Plenković obećao 50 tisuća novih radnih mjesta i to u Njemačkoj

Premijer želi ljude potaknuti i da se više kreću, pa je podržao akciju "Biciklom na posao", koja bi se u ovom slučaju pretvorila u najduži biciklistički maraton na svijetu "Tour to Deutschland".


Screen33
News 08. 12. u 13:27

Prime Time #23 – Tko su sotonisti među nama?

U ovoj epizodi podižemo atmosferu i energiju pomoću bijelog praha – snijega. Doznajemo koga će Sveti Nikola nagraditi, a kome donijeti šibu. Sa Sanjinom Španovićem istražujemo zašto će se Zagreb raspasti usred adventa, a na kraju otkrivamo tko su zli ljudi među nama koji služe Sotoni.


Ep 18
News 04. 11. u 17:14

Prime Time #18 - Vlada blefera, amatera i jednog ustaše & Dragan Markovina

U 18. epizodi samo za starije od 18 analiziramo porođajne muke Plenkovićeve vlade. Premijer je doživio da mu bivši nogometni sudac Goran Marić simulira ostavku. Drugi pak ministar, obrazovanja Barišić, simulira Plenkoviću da je europejac i domoljub jer je ne tako davno pisao panegirike ustaškom ministru obrazovanja. Pozabavili smo se i profesionalnim tehnokratima iz MOST-a što ujutro gase rafineriju Sisak, a popodne je spašavaju. Najviše pozornosti javnosti izazvala je porezna reforma ministra Zdravka Marića, pa smo joj posvetili najmanje vremena. Gost emisije bio je profesor Dragan Markovina koji nam je ispričao kako napreduje jugoslavensko upravljanje Hrvatskom. Nakon toga posvetili smo i pokoju minutu čovjeku kojem svi poklanjaju previše pozornosti - Ivanu Pernaru. Naravno, kako nalaže tradicija morali smo analizirati i festival tradicionalnih vrijednosti - TradFest.


Borna
News 24. 10. u 19:08

Prime Time #17 - Humanitarna akcija za Hasanbegovića

Tko su izbjeglice iz Amerike? Tko kasni na posao u Saboru? Kako zapamtiti novu Vladu - pjevajte s nama! Krešimir Macan otkriva tko se kokošari na vlasti, a tko koristi moderne metode komunikacije.


Ep 16
News 19. 10. u 11:16

Prime Time #16 - Kako ukinuti pobačaj & svezati kravatu Plenkoviću

U ovaj put točno numeriranoj epizodi pokušali smo pronaći nešto smiješno u valu mizoginije koji se pojavio u američkoj predsjedničkoj kampanji, kao i u Hrvatskoj kod katoličkih aktivista koji hoće zabraniti pobačaj. I možemo javiti rezultate potrage - nema ničega smiješnog. Ipak, ima nešto smiješnog u licemjerju novog predsjednika Sabora koji voli usporediti prosvjednike PROTIV pobačaja i prosvjednike ZA prava homoseksualaca. Osim toga, novopečeni predsjednik Sabora Petrov je u međuvremenu smekšao svojih sedam tvrdih uvjeta iz kampanje na pet uvjeta, pa sada već na "koliko-stignemo-ispunit-uvjeta-stignemo" uvjeta. Njegov koalicijski partner i mandatar Plenković odabrao triofantastikus - Reiner, Jandroković, Brkić - za Petrovljeve zamjenike, a za svoje savjetnike odabrao je ljude koji su Hrvatsku vodili u sigurnu propast 90-ih. Kad smo kod propasti, SDP će za izglednog predsjednika stranke odabrati Bernardića što će Plenkoviću omogućiti da na vlasti bude idućih 12 godina.