Paragliding
Zanimljivosti 21. 11. u 15:01

Trajno se zatvara most na Maslenici i postaje poligon za paragliding

Turistička zajednica već je najavila kako će ovo biti jedino mjesto na svijetu gdje će paraglajderima biti osiguran orkanski vjetar minimalno 360 dana u godini.


Hendrixov most
Zagreb 02. 06. u 12:50

Roditelji koji ne uspiju upisati djecu u vrtiće, najesen će moći skočiti s novog, svjetlećeg mosta!

Milan Bandić konačno se pobrinuo za problem manjka mjesta u vrtićima te je napravio krasni, šljašteći most kako bi se roditelji mogli dostojanstveno baciti u Savu.


hendrix
Zagreb 26. 05. u 13:48

Bandić najavio tužbu protiv Hendrixa zbog konstantnog šaranja mosta

Zagrebački gradonačelnik poručio je Hendrixu kako bi bilo puno produktivnije da održi humanitarni koncert u Zagrebu nego da sukcesivno uništava gradsku imovinu.


petrov
Zanimljivosti 28. 04. u 14:37

TREĆI PUT: Nakon suradnje i partnerstva, Petrov traži novu riječ za koaliciju s HDZ-om

Božo Petrov zamolio je svoje glasače da mu pomognu u izboru sinonima za riječ kolacija na sljedećim izborima.


Screen33
News 08. 12. u 13:27

Prime Time #23 – Tko su sotonisti među nama?

U ovoj epizodi podižemo atmosferu i energiju pomoću bijelog praha – snijega. Doznajemo koga će Sveti Nikola nagraditi, a kome donijeti šibu. Sa Sanjinom Španovićem istražujemo zašto će se Zagreb raspasti usred adventa, a na kraju otkrivamo tko su zli ljudi među nama koji služe Sotoni.


Mago
Politika 24. 11. u 17:41

Sabor promijenio Poslovnik: Božin tovar postaje tajnik Sabora

"Takvo magare još niste vidjeli!", tvrde iz Mosta i odbijaju svaku insinuaciju da je riječ o nepotizmu.


Ep 18
News 04. 11. u 17:14

Prime Time #18 - Vlada blefera, amatera i jednog ustaše & Dragan Markovina

U 18. epizodi samo za starije od 18 analiziramo porođajne muke Plenkovićeve vlade. Premijer je doživio da mu bivši nogometni sudac Goran Marić simulira ostavku. Drugi pak ministar, obrazovanja Barišić, simulira Plenkoviću da je europejac i domoljub jer je ne tako davno pisao panegirike ustaškom ministru obrazovanja. Pozabavili smo se i profesionalnim tehnokratima iz MOST-a što ujutro gase rafineriju Sisak, a popodne je spašavaju. Najviše pozornosti javnosti izazvala je porezna reforma ministra Zdravka Marića, pa smo joj posvetili najmanje vremena. Gost emisije bio je profesor Dragan Markovina koji nam je ispričao kako napreduje jugoslavensko upravljanje Hrvatskom. Nakon toga posvetili smo i pokoju minutu čovjeku kojem svi poklanjaju previše pozornosti - Ivanu Pernaru. Naravno, kako nalaže tradicija morali smo analizirati i festival tradicionalnih vrijednosti - TradFest.


Borna
News 24. 10. u 19:08

Prime Time #17 - Humanitarna akcija za Hasanbegovića

Tko su izbjeglice iz Amerike? Tko kasni na posao u Saboru? Kako zapamtiti novu Vladu - pjevajte s nama! Krešimir Macan otkriva tko se kokošari na vlasti, a tko koristi moderne metode komunikacije.


Ep 16
News 19. 10. u 11:16

Prime Time #16 - Kako ukinuti pobačaj & svezati kravatu Plenkoviću

U ovaj put točno numeriranoj epizodi pokušali smo pronaći nešto smiješno u valu mizoginije koji se pojavio u američkoj predsjedničkoj kampanji, kao i u Hrvatskoj kod katoličkih aktivista koji hoće zabraniti pobačaj. I možemo javiti rezultate potrage - nema ničega smiješnog. Ipak, ima nešto smiješnog u licemjerju novog predsjednika Sabora koji voli usporediti prosvjednike PROTIV pobačaja i prosvjednike ZA prava homoseksualaca. Osim toga, novopečeni predsjednik Sabora Petrov je u međuvremenu smekšao svojih sedam tvrdih uvjeta iz kampanje na pet uvjeta, pa sada već na "koliko-stignemo-ispunit-uvjeta-stignemo" uvjeta. Njegov koalicijski partner i mandatar Plenković odabrao triofantastikus - Reiner, Jandroković, Brkić - za Petrovljeve zamjenike, a za svoje savjetnike odabrao je ljude koji su Hrvatsku vodili u sigurnu propast 90-ih. Kad smo kod propasti, SDP će za izglednog predsjednika stranke odabrati Bernardića što će Plenkoviću omogućiti da na vlasti bude idućih 12 godina.