Screen33
News 08. 12. u 13:27

Prime Time #23 – Tko su sotonisti među nama?

U ovoj epizodi podižemo atmosferu i energiju pomoću bijelog praha – snijega. Doznajemo koga će Sveti Nikola nagraditi, a kome donijeti šibu. Sa Sanjinom Španovićem istražujemo zašto će se Zagreb raspasti usred adventa, a na kraju otkrivamo tko su zli ljudi među nama koji služe Sotoni.


Mago
Politika 24. 11. u 17:41

Sabor promijenio Poslovnik: Božin tovar postaje tajnik Sabora

"Takvo magare još niste vidjeli!", tvrde iz Mosta i odbijaju svaku insinuaciju da je riječ o nepotizmu.


Ep 18
News 04. 11. u 17:14

Prime Time #18 - Vlada blefera, amatera i jednog ustaše & Dragan Markovina

U 18. epizodi samo za starije od 18 analiziramo porođajne muke Plenkovićeve vlade. Premijer je doživio da mu bivši nogometni sudac Goran Marić simulira ostavku. Drugi pak ministar, obrazovanja Barišić, simulira Plenkoviću da je europejac i domoljub jer je ne tako davno pisao panegirike ustaškom ministru obrazovanja. Pozabavili smo se i profesionalnim tehnokratima iz MOST-a što ujutro gase rafineriju Sisak, a popodne je spašavaju. Najviše pozornosti javnosti izazvala je porezna reforma ministra Zdravka Marića, pa smo joj posvetili najmanje vremena. Gost emisije bio je profesor Dragan Markovina koji nam je ispričao kako napreduje jugoslavensko upravljanje Hrvatskom. Nakon toga posvetili smo i pokoju minutu čovjeku kojem svi poklanjaju previše pozornosti - Ivanu Pernaru. Naravno, kako nalaže tradicija morali smo analizirati i festival tradicionalnih vrijednosti - TradFest.


Borna
News 24. 10. u 19:08

Prime Time #17 - Humanitarna akcija za Hasanbegovića

Tko su izbjeglice iz Amerike? Tko kasni na posao u Saboru? Kako zapamtiti novu Vladu - pjevajte s nama! Krešimir Macan otkriva tko se kokošari na vlasti, a tko koristi moderne metode komunikacije.


Ep 16
News 19. 10. u 11:16

Prime Time #16 - Kako ukinuti pobačaj & svezati kravatu Plenkoviću

U ovaj put točno numeriranoj epizodi pokušali smo pronaći nešto smiješno u valu mizoginije koji se pojavio u američkoj predsjedničkoj kampanji, kao i u Hrvatskoj kod katoličkih aktivista koji hoće zabraniti pobačaj. I možemo javiti rezultate potrage - nema ničega smiješnog. Ipak, ima nešto smiješnog u licemjerju novog predsjednika Sabora koji voli usporediti prosvjednike PROTIV pobačaja i prosvjednike ZA prava homoseksualaca. Osim toga, novopečeni predsjednik Sabora Petrov je u međuvremenu smekšao svojih sedam tvrdih uvjeta iz kampanje na pet uvjeta, pa sada već na "koliko-stignemo-ispunit-uvjeta-stignemo" uvjeta. Njegov koalicijski partner i mandatar Plenković odabrao triofantastikus - Reiner, Jandroković, Brkić - za Petrovljeve zamjenike, a za svoje savjetnike odabrao je ljude koji su Hrvatsku vodili u sigurnu propast 90-ih. Kad smo kod propasti, SDP će za izglednog predsjednika stranke odabrati Bernardića što će Plenkoviću omogućiti da na vlasti bude idućih 12 godina.


petrov
Hrvatska 19. 09. u 15:53

​Novi uvjet Mosta: Božo Petrov mora biti novi čuvar državnog pečata!

Petrov planira osnovati bilježničku gardu, koja će ovjeravati javni red i mir.


bozo petrov
Politika 30. 08. u 09:39

Birači Mosta u panici: Božo Petrov uhićen jer je zagrebačkim ulicama autom skretao isključivo desno

"Nemoj ići lijevo, na križanju staze, tu ne ide ni'ko, svi se zvijeri paze" navodno je treštalo iz Božinog auta.


petrov
Politika 18. 08. u 16:45

Javni bilježnik opalio šamarčinu Petrovu kad je došao ovjeriti izjavu da neće koalirati ni s kim

Petrov je tražio popust na količinu, no bilježnik mu je dao besplatni biljeg desnim dlanom preko lijeve strane lice.


Bandinjo
News 14. 08. u 21:27

Prime Time #07 - Bandićev odjel za pseći izmet & Milorad Pupovac

U ovotjednoj epizodi pozabavili smo se golemom količinom "shita" izrečenog u prethodnom tjednu na političkoj sceni. A kad smo kod "shita", Milan Bandić najavio je DNK analizu psećeg izmeta, pa smo posjetili specijalni odjel koji se bavi tim zločinima. A s obzirom na porast napetosti između Hrvata i Srba, razgovarali smo s predsjednikom Srpskog narodnog vijeća Miloradom Pupovcem.