marihuana
Hrvatska 13. 04. u 11:15

Kerumov nećak brani se kako je droga iz humanitarne pomoći

Josip Kerum tvrdi kako su za sve krivi djelatnici Crvenog križa, koji su mu umjesto 15 kilograma origana za njegovu pizzeriju, podvalili marihuanu.


policija
Hrvatska 04. 08. u 10:16

DRAMA U BIBINJU: Policija uhitila perverznjaka koji se na plaži šetao samo u gaćama

Vriskove žena nad tom bogohulnom golotinjom ubrzo su nadjačali zvukovi zapomaganja i loma kostiju nesretnog "perverznjaka" s kojim su razjareni Bibinjci "popričali".


a-hsp
Zanimljivosti 18. 07. u 09:12

Policija ulovila 8 rijetkih Pokémona u Donjem Srbu

Nakon što se vijest pročula svjetskim medijima milijuni ljudi krenuli su prema Hrvatskoj gledajući u svoje pametne telefone.


grdovic
Hrvatska 11. 07. u 14:01

Nakon pobjede na Splitskom festivalu Grdović pustio suzu - policija u njoj pronašla 4,3 promila

Zbog visoke temperature, suza koja je pala na pod počela je isparavati, pa je policija svim okupljenima preventivno oduzela vozačke dozvole - čim su se policijski djelatnici otrijeznili.


zrce
Hrvatska 07. 07. u 09:30

Velika policijska akcija na Zrću: U tjedan dana oduzeto više od 7000 neiskorištenih kondoma

Policijska uprava Zadarska tom je akcijom privela 465 mladića kojima slijedi prekršajna prijava zbog naivnosti i pušenja marketinške propagande.


Zmajo vinjeta
Zanimljivosti 05. 07. u 09:11

Slovenska policija naplatila Zmaji vinjetu jer je letio iznad Postojnske jame

Bizaran incident potresao je Zmaju dok je prije nekoliko dana letio prema slovenskoj Postojnskoj Jami u posjet svojoj novorođenoj djeci. Nekoliko slovenskih policajaca presrelo je Zmaju u zraku opomenuvši ga jer na sebi nema istaknutu vinjetu.


Facebook
Zanimljivosti 25. 04. u 08:35

Čovjeka koji se nije ulogirao tri dana na Facebook proglasili mrtvim

Supruga tvrdi kako je znala da nešto nije uredu čim se suprug nije tagirao niti na jednoj benzinskoj crpki na službenom putu, niti objavio status ili fotografiju s prepariranim medvjedom u Macoli. Iako se čuju telefonom, to može biti bilo tko, tvrde iz policije.


rupa slavonska
Zagreb 09. 04. u 19:37

Radnici u rupi na Slavonskoj pronašli policajca koji je propao od srama nakon pljačke u Heinzelovoj

Radnici na sanacijskim radovima na Slavonskoj Aveniji razumjeli su da je policajcu uistinu previše neugodno zbog svega što se događa u njegovoj branši, pa su ga ostavili na dnu rupe, nasuli u nju čvrsti šljunak optimalne granulacije i sve skupa asfaltirali.


policija
Hrvatska 22. 03. u 09:32

Kaos na autocesti: Potukli se Zagrebački mališani i Klinci s Ribnjaka, više policajaca ozlijeđeno

Poznati dječji zborovi prvo su se potukli među sobom, a potom su palicama, bokserima i Molotovljevim koktelima nasrnuli na policajce. Zapaljeno je jedno policijsko vozilo, sedam policajaca je ozlijeđeno, a privedeno je 40-ak maloljetnika u dobi od 4 do 10 godina, neki od njih u vidno alkoholiziranom stanju.