rupa slavonska
Zagreb 09. 04. u 19:37

Radnici u rupi na Slavonskoj pronašli policajca koji je propao od srama nakon pljačke u Heinzelovoj

Radnici na sanacijskim radovima na Slavonskoj Aveniji razumjeli su da je policajcu uistinu previše neugodno zbog svega što se događa u njegovoj branši, pa su ga ostavili na dnu rupe, nasuli u nju čvrsti šljunak optimalne granulacije i sve skupa asfaltirali.


policija
Hrvatska 22. 03. u 09:32

Kaos na autocesti: Potukli se Zagrebački mališani i Klinci s Ribnjaka, više policajaca ozlijeđeno

Poznati dječji zborovi prvo su se potukli među sobom, a potom su palicama, bokserima i Molotovljevim koktelima nasrnuli na policajce. Zapaljeno je jedno policijsko vozilo, sedam policajaca je ozlijeđeno, a privedeno je 40-ak maloljetnika u dobi od 4 do 10 godina, neki od njih u vidno alkoholiziranom stanju.


Kuna
Hrvatska 18. 03. u 13:59

Penzioner priveden jer je čuvao 353 žive kune u čarapama

Gospodin je otkriven nakon anonimne prijave prolaznika kojeg su u redovnoj popodnevnoj šetnji omeli krici jadnih izmučenih životinja koje je daruvarski manijak mahnito pokušavao oročiti.


rakhia
Zanimljivosti 23. 01. u 12:04

Slavonac izjavio da nije popio rakiju zbog boli u želucu

Donosimo šokantnu ispovijest gospođe iz Mačkovca kojoj je suprug priredio pravu noćnu moru.


Policija
Politika 20. 01. u 10:42

Orešković: Privatizirat ćemo sve što država ne koristi - za početak policiju

Nakon putovanja u Austriju na razgovor sa svjetskim financijskim moćnicima, Orešković je na jutrašnjoj konferenciji za novinare najavio privatizaciju svega što Hrvatska aktivno ne koristi.


marihuana
Svijet 14. 01. u 12:08

500.000 dolara vrijedna marihuana krijumčarena u mobilnoj aplikaciji

Pronađeno je skoro 3,000 paketića droge prerušenih u aplikacije, a prošle godine zaplijenjeni su marihuana i kokain sakriveni među Facebook poruke.


vecera
Regija 04. 01. u 17:15

Hercegovac zamjerio gostima jer na odlasku nisu rekli ''nemojte šta zamjerit''

Tenzije su bile vidljive tijekom cijele večeri, a prve iskre su počele sijevati nakon što je Mate zaboravio pohvaliti kumovo uređenje interijera s riječima ''lipo si ti ovo uredio''.


Zamp-narodnjaci
Zanimljivosti 22. 12. u 11:24

U raciji provedenoj u narodnjačkom klubu "pao" mladić s većom količinom bontona i elokvencije

Svjedoci su nam potvrdili da je mladić od početka upadao u oči i širio nelagodu u klubu svojim nedoličnim i ekscesnim ponašanjem, ispitivajući djevojke o omiljenim piscima, razdobljima umjetnosti te govoreći teško razumljivim jezikom koji izaziva glavobolju i tjera na povraćanje.


tramvaj policija
Zagreb 05. 12. u 12:53

TALAČKA KRIZA U TRAMVAJU: Baka koja izlazi za 17 stanica stala na ulaz i ne pušta nikoga van

Jutros oko 9 sati počela je najveća talačka kriza u povijesti Zagreba, usudili bismo se reći veća od zadnjeg nastupa Nives Celzijus u Lisinskom, u kojem izbezumljena masa nije mogla izaći van zbog zaglavljenih izlaznih vrata.