Hrvatska

0
Rate this post

Gradonačelnica Rima Virginia Raggi donijela je iskustvo glavnog grada koji je spojio sport, zdravlje i urbanu održivost. “Odmah smo se, već tijekom faze izolacije, usredotočili na sport i dobrobit građana.

Uz web stranicu ‘Rim pomaže Rimu’, u suradnji sa sportskim savezima, lokalnim udrugama i našim dvoranama, osigurali smo programe treninga, koji se mogu konzultirati na internetu, kako bi građanima jamčili mogućnost kretanja i bavljenja sportom.

U post-Covid eri radimo na ‘kontroliranoj normalnosti’

“Ovo razdoblje hitnog zdravstvenog stanja dalo nam je dojam da u zemlji postoji široka potreba za slobodnim i nestrukturiranim sportom koji kao federacija moramo imati sposobnost da shvatimo”, istaknuo je Fabio Pagliara, glavni tajnik FIDAL-a, tvorac Sporta Projekt grada.

Prije svega, trebamo se “udružiti s općinama koje su prave teretane na otvorenom”, ali i s novim tehnologijama “temeljnim za stvaranje novih zajednica koje provode sportske aktivnosti i uz potrebna jamstva”.

Za kraj, gradonačelnik Cosenze Mario Occhiuto. „Pred nama je nova urbana paradigma: gradovi moraju postati mjesto gdje se zajedno osjećamo dobro, gdje ulažemo u održivost i ljepotu. U Cosenzi smo napravili ‘wellness park’ zatvaranjem dvije velike prometne žile. Danas ovi kilometri u centru grada predstavljaju važne otvorene prostore u koje se cijepi koncept društvenosti.

Tijekom webinara govorile su različite sekcije: Angelo Diario, predsjednik Komisije za sport, zdravlje i wellness Općine Rim, Fabrizio d’Alba, generalni direktor San Camillo Forlanini i Ketty Vaccaro, direktorica socijalne skrbi zaklade Censis.

Pobrinite se za to na pravi način

Imate problematičnu kožu i nikad ne znate koje proizvode koristiti? Ili možda već koristite određene proizvode, ali ne postižete željene rezultate?

Od danas više nećete morati brinuti o tome.

  1. Moje ime je Daniela Papini, specijalizirana za estetsku dermatologiju, više od 20 godina radim kao vizažistica u svijetu zabave i bavim se poboljšanjem izgleda i zdravlja kože.
  2. Odlučila sam vam svoje vještine staviti na raspolaganje kako bih vam pokazala novi način njege kože i preporučila personalizirani make-up prema vašim problemima.
  3. Zahtjevom za BESPLATNE KONZULTACIJE zajedno ćemo analizirati 6 temeljnih točaka i strukturirati njegu kože prilagođenu vašim potrebama.

Pobrinite se za to na pravi načinU 6 koraka istražit ćemo:

  • Proizvodnja SEBO
  • Razina HIDRACIJE
  • TONIČNOST
  • POREMEĆAJI KOŽE
  • Stupanj OSJETLJIVOSTI
  • STARENJE KOŽE

Ostalo je još 50 konzultacija, rezervirajte svoje!

Osnovna estetika

Centar Wave u Firenci, posvećen osnovnoj estetici, nudi kompletnu liniju usluga i tretmana za njega i nju: čišćenje lica, profesionalno uklanjanje dlačica, manikure i pedikure.

Čišćenje lica

Nudimo personalizirani tretman za uspostavljanje ravnoteže kože lica: čišćenje mlijekom, tonikom i pilingom, nanošenje određenog proizvoda ovisno o tipu kože, hidratacija i tonizirajuća masaža.

Profesionalno uklanjanje dlačica

Ne samo estetika nego i higijena: uklanjanje dlačica važan je zadatak za žene, a sve više i za muškarce. Prakticiramo tretmane uklanjanja dlačica na svim dijelovima tijela.

Mani Pedi

Zdravlje, kao što znamo, počinje od stopala, a bitne kurativne i estetske pedikure mogu se kombinirati s tretmanom dubinske hidratacije (SPA pedikura), koji se može primijeniti i na ruke (SPA manikura). Nudimo i nanošenje polutrajnih lakova za nokte.

Tretman lica i tijela

Wellness centar Wave nudi napredne estetske usluge za lice i tijelo, uz inovativne tretmane koristeći najkvalitetnije proizvode.

Tretmani za lice

  • Green Science: regenerirajući tretman lica koji kroti zategnutiji i kompaktniji izgled kože, vidno smanjujući bore (trajanje 75 min).
  • Perfectiong Plant Peel: trenutni piling i izvanredna svjetlina koja ne uzrokuje crvenilo i iritaciju (trajanje 30 min).
  • Elemental Nature Skin Care: personalizirani tretman koji obnavlja ravnotežu kože lica (trajanje 60 min).
Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime