namazani proces

Bujanec organizirao veliki prosvjed za obranu Montiranog Procesa i Kovačiću uručio židovsku kapu

Na prosvjedu na kojem je prisustvovalo oko 10 000 boraca za slobodu govora mržnje i dentalne nehigijene, skoro je došlo do fizičkog okršaja, jer je dio prosvjednika krivo čuo Bujančev uzvik " HRT fašizmu a satira narodu!".

Čim je čuo kako je zbog navodnog širenja vjerske, nacionalne i etičke mržnje HRT ukinuo Montirani Proces, Velimir Bujanec ponovno organizira masovni prosvjed podrške, poput onog za Z1 televiziju .Postoje razne špekulacije koji dio emisije je sporan, pa među njima i satirični prilog o Židovima. Veliki Hrvat, malog stasa ali velikog nazalnog kapaciteta i kilaže, uručio je vršitelju dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a Siniši Kovačiću židovsku kapu, za koju tvrdi da mu je dao jedan od scenarista Montiranog Procesa, čija je baka bila udana za Židova.

- Ovu kapu dao nam je jedan od scenarista Montiranog Procesa, kojem je djed bio Židov, a baka Hrvatica. Svima je jasno da je tu riječ o silovanju, jer niti jedna Hrvatica nikad ne bi dobrovoljno legla sa Židovom. Izgleda da jugokomunisti i Srbi dalje vladaju medijima, pa pogledajte tog Kovačića, ima iste obrve kao Mesić – vikao je Bujanec ispred HRT-a okupljenom mnoštvu.

Na prosvjedu je prisustvovalo oko 10 000 boraca za slobodu govora mržnje i dentalne nehigijene, koji su uz ovacije pozdravljali Bujančev govor. U jednom trenutku, došlo je skoro do fizičkog okršaja, jer je dio prosvjednika krivo čuo Bujančev uzvik " HRT fašizmu a satira narodu!".

- Goni se u Srbiju s tim antifašističkim parolama , govno napudrano  - uzvikali su neki.

- Ajme ljudi, ma nemojte na dite! - uzvikivala je gospođa, kojoj su proradili majčinski instinkti.

- Đe je janjetina!? - uzviknuo je netko iz publike.

Kada se situacija smirila i prava parola izslovkala neukoj masi, Bujanec je nastavio svoj govor, usto moleći prisutne da ne viču "Za dom spremni", jer bi to komunjare iz HRT-a mogle okrenuti protiv njih.

- Nemojte ljudi to vikati, opet će nam Udba staviti riječi u usta ili kokain u nos. Ovdje smo zbog podrške Montiranom Procesu protiv kojeg se vodi montirani proces! Dosta je bilo Udbinih namještenika i Mesićevih podvornika koji žele napraviti detuđmanizaciju i spriječiti slobodu govora! Takvi su uhitili Gotovinu! - vikao je Bujanec, onako šmrčući od proljetne alergije.

U tom trenutku, na zaprepaštenje okupljenih, Bujančev govor prekidaju pripadnici tajne službe, te ga odvode u nepoznatom smjeru, a na binu se penje Tomislav Karamarko.

- Nikakvi Bujanci, Bujančići i Bujice, prijatelji dragi, neće više širiti floskule o meni. Zaboravite ovo zadnje što je rekao. Samo ja mogu pokrenuti montirani proces, a tko tako ne misli, ne voli Hrvatsku - poručio je okupljenima za kraj Tomislav Karamarko.

Fotografija
Marko Lukunic/PIXSELL

Facebook komentari