ajde van napasti jedna

DRAMA NA MARKOVOM TRGU: Plenković završio u bolnici jer mu je u anusu zapeo Jandroković

Kirurzi su nažalost bili nemoćni jer je takvog parazita nemoguće odstraniti dok sam ne pređe u novog premijera ili predsjednika stranke.

Neobičan slučaj dogodio se kada je premijer Andrej Plenković došao na zatvorenu sjednicu Vlade. Nakon što je održao uvodnu riječ, glas pun odobravanja i podrške počeo je dolaziti iz njegove stražnjice.

"Bravo premijeru Plenkoviću. Tako je ! Tako se vodi država!", odzvanjalo je iz Plenkovićeve stražnjice.

Plenković se promptno ispričao ostalim članovima sjednice što je zaboravio izvaditi Jandrokovića iz anusa, koji kao član Sabora ne može prisustvovati sjednicama Vlade. Premijer je svim snagama pokušao izvaditi ulizičku trakavicu, no to mu ne polazi za rukom jer je Gordan Jandroković bio u stanju PMS-a, pa je od slane hrane nakupio puno vode u organizmu.

"Izlazi van. Ne možeš biti na zatvorenim sjednicama Vlade!", vikao je Plenković.

"Imate pravo! Kako samo vi dobro to zapažate!", vikao je glas iz dubine Plenkovićeve duše.

Svjedoci tvrde kako se premijer Plenković zdušno trudio izvaditi Jandrokovića koji ga je podržavao u tome, ali ga jednostavno nije uspio istisnuti. Nedugo zatim Plenković je prevezen u bolnicu gdje su mu doktori pokušali odstraniti Jandrokovića iz anusa, ali bezuspješno.

"Takvog parazita jednostavno je nemoguće kirurški odstraniti jer se poveže s tkivom i DNK svog domaćina. Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati da se sam premjesti u drugog domaćina , što se dogodi jedino u slučaju da netko drugi, umjesto domaćina , postane čelnik stranke ili premijer" rekao nam je doktor Erdinger s KBC-a Rebro. 

Fotografija
Patrik Macek/PIXSELL

Facebook komentari