tko se nije skrio

HIT U DALMACIJI: Luftmadraci i japanke s ugrađenim GPS-om za avanturistički nastrojene Čehe

Po Jadranu, širom, ujutro pluta, Velebitom predvečer povazdan luta.

Ususret novoj turističkoj sezoni štandove u Dalmaciji preplavili su luftmadraci i japanke s ugrađenim GPS-om za avanturistički nastrojene Čehe i Poljake, prenose mediji. Artikli su domaće proizvodnje  iz Hangzhoua, pa su tako lokalni trgovci dobili 50% nepovratnih sredstava za njihovu distribuciju i proizvodnju, sve u svrhu promicanja hrvatskog autohtonog proizvoda. 

- E ka, tu u ovi luftmadrac imaš GPS i stisneš botun na mobitelu i pokaže di si - rekla nam je totalno nezainteresirano prodavačica na štandu, pritom "vrtajući" dagnje. 

 Svaki kupac će moči putem skoro besplatne aplikacije "Lost in Dalmatia" pratiti svog supružnika kako nesmetano po Jadranu pluta ili Velebitom luta. 

Uz bazične modele u ponudi su i modeli deluxe, koji kod luftmadraca uključuju tjedni paket pašteta, dok kod japanki svaki kupac dobiva dekicu, kako bi se mogao pokriti u hladnim noćima provedenim na Velebitu. 

Iako je Gorska služba spašavanja pozdravila ovaj marketinški potez, kažu kako im je malo žao što se više neće igrati “Skrivača” sa svojim sad već višegodišnjim prijateljima.

Fotografija
Goran Jakus/PIXSELL

Facebook komentari