suditi samom sebi je najteže

ILČIĆ: Svoj penis ću pomilovati jedino ako mu ja kao sudac budem sudio za bludne radnje

Ladislav Ilčić smatra kako bi svatko trebao biti svoj moralni sudac, te s obzirom na količinu grijeha i bludnih radnji, pomilovati ili osuditi svoj penis.

Da sudstvo u Hrvatskoj ne funkcionira najbolje nije neka novost, no postoji viši i bitniji sud od onog koji nam je nametnula država, tvrdi saborski zastupnik i deklarirani nemasturbator Ladislav Iličić. Ilčića često prozivaju za radikalne stavove o masturbaciji, te je zbog izjave da nikad nije pomilovao svoj penis, nerijetko predmet ismijavanja kojekakvih bezbožnika.

- Često me pitaju kako to da nisam nikad pomilovao svoj penis. Moj odgovor je uvijek isti. Kada bi bio sam svoj moralni sudac, onda bi ga pomilovao jer nikad nije zgriješio. Oslobodio bi ga i svih optužbi jer mu je Bog svjedok da je u potpunosti nevin. Eto, jedino tako bi ga pomilovao i jedino ću ga tako pomilovati. Svatko bi trebao suditi svojem penisu, jer vlastiti moralni sud je pod jurisdikcijom onog najvišeg, Božjeg suda - objasnio nam je ovu moralno teološku činjenicu Ladislav Ilčić.

Na upit trebaju li i žene suditi svojim vaginama zbog možebitnog bluda u obliku masturbacije, Iličić nam je odgovorio kako je to pitanje apsurdno, jer su ženska masturbacija, uživanje u seksu i orgazam ništa doli ateističkog mita i obmane javnosti.

Na koncu saznajemo kako on nije jedini koji živi čistoću življenja oslobođen okova masturbacije, pa tako i njegov dobar prijatelj i moralna vertikala Željka Markić isto tako nije nikad pomilovala svoj penis, tvrdi Ladislav Ilčić.

Fotografija
Patrik Macek/PIXSELL

Facebook komentari