dobar posao u zagrebu

Kerumov nećak brani se kako je droga iz humanitarne pomoći

Josip Kerum tvrdi kako su za sve krivi djelatnici Crvenog križa, koji su mu umjesto 15 kilograma origana za njegovu pizzeriju, podvalili marihuanu.

Josip Kerum, nećak nekadašnjeg gradonačelnika Splita i prvog Maybacha hrvatske Željka Keruma,   je uhićen u ponedjeljak 10. travnja u popodnevnim satima, zbog sumnje da u Audiju A6 splitskih registracija prevozi drogu, točnije marihuanu. Policijskom pretragom pronađeno je 15 kilograma marihuane za koju Josip Kerum tvrdi kako su mu je podmetnuli djelatnici Crvenog križa, te da je sve montirani proces protiv njega. 

"Svaki tjedan redovno iz humanitarne pomoći uzimam brašno, sol, kvasac i ostale materijale za svoju pizzeriju bez problema, ali baš na 10.4. oni meni umjesto origana podvale marihuanu. K'o za inat uzeo sam 15 kila, jer sam planirao za 76. obljetnicu dijeliti besplatno talijanske pizze Hrvatima, kao što je Pavelić dijelio Dalmaciju Talijanima. Trebao sam znati da su komunjare čim su crveni, a ne crni križ. Ništa im nije sveto, a još sam iz suosjećanja s ostalim siromašnim ljudima koji tamo dolaze po humanitarnu pomoć došao s kramom od A6, umjesto Ferrarijem", branio se Josip Kerum, pritom nam pokušavši prodati 120 kilograma mlijeka u prahu s UN etiketom. 

Fotografija
Marko Mrkonjic/PIXSELL

Facebook komentari