babe i'm on fire

Kontrolori ZET-a se žale kako su putnici bez karte bježali iz zapaljenog autobusa

Ponovno kontrolori ZET-a muku muče sa besramnim švercerima koji idu toliko daleko da bez valjane karte bježe iz zapaljenog autobusa.

Na pritužbe putnika iz 217-ice na zapaljenje njihovog autobusa, javilo se i glasnogovorništvo ZET-a koje je priznalo nesretni događaj. No isto tako su upozorili kako mnogi putnici koji su pobjegli iz zapaljenog autobusa nisu to radili s valjanim voznim kartama, mjesečnim ili godišnjim pokazima. 

Iako su kontrolori ZET-a bili na vratima, mnogi putnici prilikom bijega nisu pokazali kontrolorima karte i pokaze. Iako i sami ugroženi požarom, kontrolori su hrabro stajali na vratima i pokušavali uhvatiti švercere, no neplatiše su bile brže. Kako kažu kontrolori, putnici su prema njima bili bezobrazni kad su ih pored buktinje od autobusa tražili da im pokažu osobne iskaznice kako bi im naplatili kaznu za bijeg iz zapaljenog autobusa bez karte.

Iz ZET-a su još jednom podsjetili sve putnike na svoj slogan: Bijeg iz zapaljenog autobusa ili tramvaja bez karte je najskuplja vožnja.

Fotografija
Matija Habljak/PIXSELL

Facebook komentari