zločesta smeća

Krampus u Saboru ostavio 151 zlatni sprej kako bi si zastupnici sami mogli obojiti šibe

Razlog zašto šibe nisu obojene leži u činjenici da su takve šibe rezervirane za zločestu djecu, a ne za pohlepne oportunističke populiste.

Zastupnici u Hrvatskom Saboru nemalo su je iznenadili kada ih je jutros u sabornici dočekao 151-na limenka spreja. Policijskim očevidom utvrđeno je kako im je tel limenke spreja ostavio Krampus kako bi si sami moli bojati šibe. Razlog zašto sabornici nisu dobili barem već zlatno obojene šibe leži u činjenici da su takve šibe rezervirane za zločestu djecu, a ne za pohlepne oportunističke populiste. I dok policija sumnjiči Krampusa, zastupnik Ivan Pernar smatra kako se ipak radi o kapitalističko- masonskim ljudima gušterima koji su tim zlatnim sprejevima htjeli Pernara ofarbati u zlatno tele, ali su u strahu od razotkrivanja svoje urote ipak odustali.

"Kad nas ne mogu chemtrailsima tu u sabornici onda se moraju šuljati u zgrade, ali nisu uspjeli! Žao mi je što nisam snimio taj čin kako bi mogao dobiti koji lajk na Facebooku", rekao nam je Pernar dok je motao celofan oko glave kako mu tibetansko- iluminatski lobi ne bi ušao u um.

Nakon kratkog vijećanja zastupnici su ustvrdili kako im sad fali 151 šiba, pa su odlučili zaposliti dodatnih 10000 ljudi u Hrvatskim Šumama kako bi do istih došli.

Fotografija
wikimedia commons

Facebook komentari