oba će pasti?

Mijenja se datum izbora - 11.9. kao datum za katastrofu već su patentirali Amerikanci

Za razliku od američke tragedije 11.9. gdje je cijela nacija plakala za srušenim "blizancima", u hrvatskom slučaju većina građana željno priželjkuje pad hrvatskih "blizanaca" Milanović - Plenković na predstojećim parlamentarnim izborima.

Prijevremeni parlamentarni izbori 2016. trebali su se održati 11.9., ali po svemu sudeći to neće biti tako jer su kao datum za katastrofu i tragediju već ga patentirali Amerikanci, prenosi New York Times. U američkom zavodu za patente, smještenom u Minnesoti tvrde kako se taj datum mora mijenjati jer je previše sličnosti s već patentiranom tragedijom iz američke prošlosti. U dopisu, poslanom Hrvatskom saboru, navodi se kako osim datuma, podudaraju se i "blizanci" Milanović - Plenković, koji su po političkom programu gotovo identični i sliče jedan drugome, baš kao i neboderi WTC-a. Na kraju zaključuju kako činjenica da rušenje "hrvatskih blizanaca"  ne bi bila katastrofa niti tragedija, već sretan kraj jedne ere bipolarnog političkog sustava proizišlog iz iste partije te potencijalni početak prosperiteta, nije dovoljna da se zakon o patentima ne primjeni. 

Nakon što se za ovu vijest pročulo, hrvatski Državni zavod za intelektualno vlasništvo zaprimio je zahtjev za patentiranje veselog povika "Oba su pala! Oba su pala! ", no isti je odbijen uz obrazloženje kako kod slučaja " hrvatskih blizanaca"  nema ništa intelektualno, pa samim time taj zavod ne može patentirani ništa vezano uz njih. 

Fotografija
plenkovic- Hrvoje Jelavic/PIXSELL milanovic - Zarko Basic/PIXSELL

Facebook komentari