kriva trava zelena

Na Playstation nogometnom prvenstvu u PES-u zbog dopinga suspendiran napušeni mladić

Nakon završene dopinške kontrole, hrvatska sportska PlayStation Pro evolution komisija sa sjedištem u osnovnoj školi Vladimir Nazor, poništila je finalnu utakmicu i oduzela Lajancu zlato.

Dopinški skandal potresa hrvatsku PlayStation zajednicu. Na međunarodnom prvenstvu u Pro Evolution Socceru održanom u Nespešu pored Zagreba, mlada nogometna PlayStation zvijezda, 17 godišnji Trpimir Lajanec, suspendiran je zbog visoke razine THC-a u krvi, pronađene na redovnoj dopinškoj kontroli. Sudionici ove sportske manifestacije tvrde kako je Lajanec bio vidno napušen tokom susreta u finalu, u kojem je pomeo 11 godišnjeg Mirka Horvata sa čak 6 golova. Ocu, koji je ujedno i trener 11 godišnjeg Mirka, bilo je odmah sumnjivo kako Lajanec s lakoćom probija po desnom boku, ignorira prekršaje i ne posustaje pod psihološkim pritiskom.

- Kad je poveo s 3-0, znao sam da nekaj nije uredu. Moj mali mu faulira Ronalda, a ovaj umjesto da se baci u šesnaestercu, što bi bilo normalno, opali bombu i zabije golčinu. Vidlo mu se po radu prstiju da je na dopingu, a pogled mu je bio prazan poput državne blagajne. A toliko smo truda uložili u koordinaciju prstiju, sate tehniciranja palcem i nespavanja. Sve to kako bi mi sin bio vrhunski atleta. O broju potrošenih kontrolera da i ne pričam. Sramota! - rekao nam je vidno uznemireni otac mladog Mirka Horvata.

Nakon završene dopinške kontrole, hrvatska sportska PlayStation Pro evolution komisija sa sjedištem u osnovnoj školi Vladimir Nazor, poništila je finalnu utakmicu i oduzela Lajancu zlato. Nagađa se kako komisija neće stati samo na tome, pa će Lajancu poput Lance Armstronga biti oduzeti svi naslovi , od Grand prixa u Kaštel Sućurcu do antisocial eventa na zagrebačkom Velesajmu.

Fotografija
Dean Milekic

Facebook komentari