Izbjegnuta tregedija

Note 7 eksplodirao u vrtiću, teta spasila djecu zaklanjajući ih svojom Nokijom 3310

Pravovremena reakcija tete iz vrtića spasila je desetke djece u eksploziji mobitela koja je sravnila vrtić sa zemljom.

Potplaćenost teta u dječjim vrtićima konačno se isplatila jer je teta Jelica svojim mobitelom starim 15 godina uspjela sakriti dječicu koja bi inače sigurno stradala u eksploziji mobitela Galaxy Note 7, a u kojoj je zgrada vrtića srušena do temelja.

- Eksplozija se čula nekoliko kvartova dalje, mislili smo da je avion probio zvučni zid ili da je netko stao na tetrapak, ali izgleda da je ovaj put buka stvarno bila posljedica eksplozije - kaže Marija, samo jedna od žrtava kojima je silina eksplozije razbila prozore.

Na poprištu nesreće ostao je veliki krater, a stručnjaci kažu da će tlo ostati radioaktivno još barem nekoliko desetljeća. Ipak, djeca u vrtiću ostala su posve neozlijeđena jer je teta izvadila svoju Nokiju 3310 i okupila djecu iza nje čim je vidjela da se Note 7 dimi. Samo nekoliko sekundi kasnije, osjetili su toplinu sunca na svojoj koži, cijelo nebo preplavila je zasljepljujuća svjetlost, a onda se nad vrtićem nadvila samo velika gljiva od dima. Dječica i teta ostali su netaknuti.

Kada su iz Nokije čuli za nevjerojatnu priču, ponudili su teti Jelici besplatnu zamjenu tipke koja je oštećena u eksploziji.

Fotografija
YouTube screenshot

Facebook komentari