Okorjeli robijaši u Remetincu organizirali tombolu, prva nagrada Tomislav Saucha

0

Sadržaj

Rate this post

Svi su željeli mladog saborskog zastupnika da im bude cimer, a također se nisu mogli dogovoriti kako će ga točno podijeliti.

  • UDIO
  • Facebook0
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • REMETINEC TOMBOLA TOMISLAV SAUCHA
  • Zatvor Zagreb Remetinec-e1350610097690

U poslijepodnevnim satima u zatvoru Remetinec izbjegnuta je eskalacija fizičkog nasilja, zahvaljujući strastvenom prijedlogu tamošnjeg pravosudnog policajca, koji nas je zbog razumljivih čimbenika zamolio da ga ne zovemo.

Konkretno, niz teških zarobljenika i zatočenika došao je na rub otvorene fizičke tučnjave nakon što su na informaciji vidjeli da se Tomislav Saucha, prethodni predstojnik Ureda šefa države i ujedno sadašnji saborski zastupnik, sprema na put u Remetinec. Svatko je želio da mladi saborski zastupnik bude njihov cimer i možda se neće odlučiti kako ga podijeliti.

No, spomenuti pravosudni policajac ohrabrio je najokrutnije prijestupnike, ubojice i dilere da bi zasigurno bilo najpoštenije putem lotoa izabrati kome dodijeliti novog kolegu.

‘ Nema alfa muškarca u Remetincu koji sigurno ne bi poželio u svojoj ćeliji ugostiti tako senzualnog mladića. Morate prepoznati da smo dolje stvarno usamljeni. Svakako bi dali svaku sitnicu za čašicu intelektualnog noćnog razgovora s dobro upućenim, ali i zgodnim intelektualcem’, opisao je za Information Bar Ilija Krvavica zvani Djevica.

  • Gospodin Djevica kaže da njegov osjećaj dijele i drugi uočljivi prijestupnici u popularnom kazamatu.
  • Ludnost za Sauchom može se vidjeti i po tome koliko su pojedinci stvarno kupili dobivajući ulaznice za tombolu.

‘ Nismo bili toliko oduševljeni s obzirom na uhićenje Nadana Vidoševića. Malo me je sram priznati da ne ispadam kao neki odlučni slabić, ali ću vas iskreno obavijestiti. Većinu svoje imovine stavio sam u listiće za izvlačenje i imam osjećaj da ću sigurno biti prvak’, rekao je Ilija Krvavica.

Oblizujući ispucale usne, nabraja: ‘Uložio sam svih sedam grama heroina, mobitel Nokia 3210 s četiri SIM kartice, dokumente, ručno izrađeni nož i također poštara goluba. Praktično svaku sitnicu koju sam imao’, nestrpljivo identificira Ilija, skrivajući u ruci jedinu stambenu nekretninu, četiri plave tablete za koje ne želi tvrditi čemu služe.

On i njegovi suradnici posebno zahvaljuju pravosudnoj policiji što je našla jednostavnu opciju, iako se čuju i glasovi nesreće.

Naime, neki zatočenici društveno autonomnih izbora smatraju da Saucha treba biti društveno opsjednut. Hoće li zasigurno priznati rezultat pometanja, sigurno ćemo uskoro saznati.

autor poruke: Mario Duspara

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime