samo hrvatsko!

PANIKA U NARODNJAČKOM KLUBU: Djevojka zabunom umjesto kokaina ušmrkala šećer iz Srbije

Taman kada je krenuo refren popularnog hita Dare Bubamare "Volim sve što vole mladi", nesretna djevojka je umjesto čistog kolumbijskog kokaina povukla lajnu srpskog šećera u prahu, za kojeg nitko ne zna kako se tamo našao.

Opća panika zavladala je u subotu u zagrebačkom narodnjačkom klubu "SAO Lajna" kada je nesretna djevojka umjesto kokaina konzumirala šećer u prahu proizveden u Srbiji. Kako se šećer iz Srbije uopće našao u klubu nitko ne zna, jer vlasnici tvrde kako se u njihovom klubu konzumira isključivo prvoklasna kolumbijska roba, koju si mogu priuštiti isključivo klijentela sumnjive poduzetničke djelatnosti, ravnih zatiljaka i rijetko lijepih zlatnih zuba.

"Čula sam da je djevojka povukla lajnu srpskog šećera. To je užasno. Je li ona sad Srpkinja? Žao mi je djevojke, pa svi znaju koliko je šećer loš za zdravlje i tome još srpski! Joj počinje moja stvar! Idem!", rekla nam je Irena (36), dok je otrčala na podij odvrtjeti koju žarulju, jer je klubom odjeknuo "Lek za spavanje", Seke Aleksić.

Iako je konzumacija srpskog šećera u prahu totalno nehotična, nesretnoj djevojci je do daljnjega zabranjen ulazak u klub rezerviran isključivo za mlade hrvatske domoljube i mladež HDZ-a.

Za kraj saznajemo kako je djevojka van životne, ali u teškoj egzistencijalnoj opasnosti, jer sada kad ne smije u narodnjačke klubove, kako će se za par šaka u lice udati i osigurati svoju budućnost, kad znamo da u radu iste nema. 

Fotografija
Igor Kralj/PIXSELL

Facebook komentari