pederska posla

Pederi bacili suzavac u klub pun LGBT osoba

Ovo nije bio čin huliganstva, jer uz taj pojam vežemo ljude koji se ne libe fizički obračunati s policijom ili drugim huliganima, već čin homofoba koji su pederski ubacili suzavac pa pobjegli od strašnih LGBT osoba koje su se tamo zabavljale.

U zagrebački klub Super Super bačen je suzavac tijekom LGBT tematske večeri "Trenerka party", no to ste ionako pročitali već u medijima, jer u protivnom ne bi znali na koju vijest se referiram, zar ne? U naslovu piše kako su počinitelji tog čina pederi, ne homoseksualci, ne gayevi, već pederi, jer samo pederi rade pederske stvari, čista logika. Što znači pederski? U općeprihvaćenom žargonu, to znači podmuklo, kukavički , ono kad te netko zavalja bez imalo ponosa i dostojanstva u tom činu. Sigurno ste svjedočili da vas je netko pederski zavaljao za komad pokvarene ili tehnički neispravne robe preko oglasnika, pa se poslije pederski ne javlja na telefon, ne bi li izbjegao konfrontaciju i možebitne posljedice svog pederskog čina. Eto, to znači pederski i to čini ljude pederima. Nikako seksualna orijentacija.

Sada kada smo malo razjasnili razlike između muške gay osobe i pedera, vratimo se na incident i počinitelje istog.

Počinitelji ovog pederskog djela nikako nisu huligani, jer huligani se ne libe okršaja s policijom ili s drugim huliganima. Nikako nisu muškarci, jer muškarac nikad ne bi fizički naudio nekome slabijem od sebe, nekome tko im ne može uzvratiti, što u ostalom dijeli muškarce od zlostavljača koji obiteljskim nasiljem pune crne kronike dnevnih tiskovina. Ali, zlostavljači bi dočekali sve te LGBT osobe na izlazu iz kluba te na njih fizički nasrnuli, dok su onako omamljene suzavcem, ranjive i panici, oslabljene i podatne za ispoljavanje zlostavljačevih slabosti i frustracija. Nikako ne bi kukavički pobjegli u strahu od konsekvenci svog čina i stampeda prestravljenih osoba. Pa tko su onda osobe koje su bacile suzavac u klub Super Super?

Pa pederi naravno. Osobe koje se lijevom rukom igraju "stranca" dok gledaju gay pornić, a visoko uzdignutom desnom mrze sebe na homofobnim skupovima. Osobe pune mržnje prema sebi, svom neuspjehu u životu, jer ruku na srce koja bi zadovoljna osoba tratila svoju subotu navečer na ovakav "pederski čin"? I dok se bore s vlastitom seksualnošću, u njima tinja autohomofobija, dok onako slušaju Glasnovića dok na jedva razumljivom hrvatskom trkelja o estrogenu u vodi od kojeg muškarci plaču.

Ne plaču moj Glasnoviću muškarci od estrogena u vodi, već od nevjerice da postojiš, a i suzavac uvelike pomaže. 

Fotografija
Sanjin Strukic/PIXSELL

Facebook komentari