Po novom kurikulumu periodni sustav će imati samo tri elementa – Z, D i S

0

Sadržaj

Rate this post

Institucije će zasigurno odgajati kroatocentrični sustav koji tvrdi da je svaka sitnica u svemiru proizašla iz tri tradicionalne starohrvatske komponente.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • NASTAVNI PROGRAM ZDS-a HRVATI HRVATSKI SUSTAV
  • Za dom

Kroatocentrični sustav bit će temelj svih kliničkih učenja prema novom kurikulumu, a također je u skladu s tim da se sva problematika u poznatom kozmosu sastoji od komponenti Z, D i također S. Ova teorija ostavlja prostor za opskurnu tvar zvanu antimaterija . obrazovni program će se svakako zvati Srbija.

– Aspekti For, House kao i Ready konvencionalne su starohrvatske komponente koje možemo promatrati u raznim miksevima diljem dubokog svemira. Upravo ovdje, ova tikva je spremna za dom, ovaj panj čeka kuću, taj klip je spreman za dom… Potpuno novi periodični sustav također će rasteretiti pripravnike, što smo bezuspješno pokušavali svake godine – napominje Ljerka Fisting, među autorima reformi .

Kroatocentrični sustav također ima svoju vlastitu teoriju geneze, koja tvrdi da je u jednom faktoru Bog rekao ‘Za dom’, na što je duboki svemir odgovorio kao i ‘Spremni’.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime