ljubav je u zaleđu

Promiskuitetni homoseksualac očajan: Nemam sreće u ljubavi - uvijek na kraju ja popušim

Mladić je priznao kako ga je promiskuitetni stil življenja ostavio neispunjenim te učinio njegov život čistom pušionom, što mu je ostavilo gorak okus u ustima.

Da je promiskuitet često štetan za ljubavni život i emotivno povezivanje nije novost, a najnovija potvrda toga je tužna priča promiskuitetnog mladog homoseksualca koji tvrdi kako je konstantno izmjenjivanje seksualnih partnera ostavilo prazninu u njemu i gorak okus u ustima.

- Mijenjao sam i do 3 partnera dnevno. Nakon nekog vremena to me je počelo svrbjeti i osjećao sam se skroz neispunjeno. Partneri su mi prestali čuvati leđa i na kraju bi uvijek ja popušio. Moj ljubavni život je postao čista pušiona - rekao nam je ožalošćeni mladić, brišući uplakano lice skorjelom maramicom.

Mladić koji je sad oslobođen okova promiskuiteta želi započeti pravu romantičnu vezu s jednim slatkim nogometašem, koji mu se toliko sviđa, kako kaže, da bi mu oprostio da ponekad zabije gol iz zaleđa. Nada se da će se u njihovoj vezi napokon ostvariti ono za čime dugo žudi, a to je izmjenična struja davanja i primanja - ljubavi.

Fotografija
flicker commons/ Sascha Kohlmann

Facebook komentari