obe su pale

STRAVA U ORAHOVICI: Pijani lovac pucao u Mesićeve obrve

Lovac se opravdao kako je mislio da je riječ o paru lasica ili nekih drugih krznenih životinja.

Strava i horor potresa Orahovicu. Vidno alkoholizirani lovac Josip.Š. u lovu na sitnu divljač zabunom sačmaricom pogađa bivšeg predsjednika Mesića u obrve, zamijenivši ih iza par lasica ili nekih drugih krznenih životinja. Bivši predsjednik Mesić koji se vraćao prema svojem domu iz mladosti bivšeg predsjednika, morao je proći šumarkom iz djetinjasta bivšeg predsjednika da bi u konačnici bio ustrijeljen ispod drveta prvog poljupca bivšeg predsjednika. Ustrijeljeni bivši predsjednik nije teže ozlijeđen te je sve shvatio kao samo šalu, dok nesretnom pijanom lovcu krivnja proždire um.

- Stvarno mi je žao. Bio sam pijan i nisam znao što radim. Što da su bile stvarne lasice u pitanju, ne bi si nikad oprostio. Jadne male životinjice. Sve mi izgleda kao loš vic... - rekao nam je ožalošćeni lovac, inače aktivni i jedini član HČSP-a Orahovica

Saznajemo kako ovo nije prvi napad na obrve bivšeg predsjednika, pa smo tako prošli tjedan bili svjedoci incidenta u kojem su prijatelji životinja njegove i obrve Siniše Kovačića zalili bojom, pritom ih optužujući za nošenje krzna - facijalno.

Fotografija
J.S.

Facebook komentari