HOMO FABULA

​Student Filozofije prebijen u Sukošanu zbog izjave da je Homo sapiens

Prijatelji nesretnog mladića koji su uspjeli pobjeći razjarenoj rulji pozvali su policiju.

Student Filozofije koji je skupa s dvoje svojih prijatelja ljetovao u Sukošanu, brutalno je pretučen i bačen u more prošlog vikenda zbog izjave da je Homo sapiens. Do incidenta je došlo kada je u konobi Škartoc mladi Fabijan. K. (podaci poznati redakciji) sa svojim prijateljima vodio filozofsku raspravu je li on kao homo sapiens potrebuje more ili more potrebuje njega. Vlasnik konobe Ante. P.(podaci su bili poznati redakciji, ali sada više nisu) načuvši razgovor počeo ih je vrijeđati i tjerati iz konobe, usto prijeteći se fizičkim nasiljem i pokazujući im na sliku Gospe od Sniga iz Kukljice.

- Nisan moga sebi doći kad san čuja da javno prid svitom govoru tko su i što su. Odma san ih počea tirat u pizdu materinu da nebuden prost i upria prston u Gospu od Sniga iz Kukljice neka ih sram bude. Takvi nama ovi u Sukošanu ne tribaju vrag im sriću odnija - priča nam Ante.P dodajući da se radi galame skupilo i lokalnog svijeta , pa bi nekako i prešao preko svega pošto mu konoba nije bila punija još od zadnje sukošanske ribarske večeri.

- Skupilo se svita i počeli smo ih malo šutat nogon,pokoju trisku, reko malo će zaplivat, svit će možda popit i poist nešto, sezona slaba - prisjeća se Ante

No do eskalacije je došlo kada je Fabijan u verbalnom konfliktu izjavio da on jest Homo sapien, a da su oni ništa do primitivnih Homo erectusa.

- E tu mi je puka film! Nama će neki homo reć da se nami diže na njin kurbu in prasicu ! Odma san uvatija kašun i opizdia ga posrid škine, a Roko mu je zavitla bocu Hajdučkoga usrid čela. Onda ga je mali Stipe od Danice udria u muda da ne budem prost te smo ga skinili u mudante i bacili umore. Mislia san ići i po osti, ali su mi sili neki turisti, a Mare mi je otišla kod neviste u Galovac pa ih nije ima ko poslužiti - priča nam Ante.

Prijatelji nesretnog mladića koji su uspjeli pobjeći razjarenoj rulji pozvali su policiju, koja je napravila očevid te novčanom kaznom od 2000 kuna kaznila nesretnog Fabijana jer nije prijavio Sukošan Pride, uz objašnjenje da ga je bio nužan prijaviti bez obzira koliko on malo sudionika imao. Ante.P. dobio je povelju zadarske županije za očuvanje i promidžbu tradicionalnih kršćanskih vrijednosti te status počasnog heroja općine Sukošan u obrani protiv homo sapiensa.

Fotografija
Marko Prpic/PIXSELL

Facebook komentari