srušit će zrakoplov

TALAČKA KRIZA U ZRAKOPLOVU: Muškarac prijeti uključivanjem mobilnih podataka - vojska šalje pomoć

Neimenovani muškarac prijeti kako će isključivanjem zrakoplovnog načina rada srušiti zrakoplov ako mu se ne udovolji zahtjevima. Hrvatsko ratno zrakoplovstvo šalje u pomoć dva MiG-a 21 čim ih osposobe za let.

U tijeku je talačka kriza u zrakoplovu Germanwingsa u kojem se za sada neimenovani muškarac kako će isključiti zrakoplovni način rada ako mu se ne ispune zahtjevi. Koji su to točno zahtjevi službeno još nije poznato, ali izvori bliski policiji navode kako je riječ o većoj količini novca kojom muškarac želi riješiti svoje dugove javnobilježničkim uredima koji ga žele ovršiti jer je živio u Hrvatskoj. Na ovaj teroristički čin, osim policije uključila se i vojska koja će poslati dva najmodernija vojna zrakoplova tipa MiG-21 čim ih osposobe za let.

"Ministarstvo unutarnjih poslova obavijestilo nas je da je na letu Zagreb -Frankfurt došlo do talačke krize. Navodno se radi o hrvatskom državljaninu koji prije odlaska u Njemačku želi podmiriti sve svoje dugove javnobilježničkim uredima. Čim osposobimo dva MiG-a, poslat ćemo ih da presretnu putnički zrakoplov i pomognu prevenirati ovaj teroristički čin.", rekao nam je pukovnik HRZ-a, Miljenko Bulat.

Fotografija
Mato Filipovic

Facebook komentari