Slava joj!

U Međugorju se ukazala imovinska kartica Andreja Plenkovića

Hrvatska demokratska župa dobila je božji blagoslov u obliku ukazanja imovinske kartice koja će spasiti HDŽ na izborima.

U Međugorju se potpuno nenadano ukazala imovinska kartica Andreja Plenkovića, nepunih tjedan dana prije parlamentarnih izbora. Ukazanje je došlo kao pravo osvježenje napaćenom narodu, od kojih su mnogi već postali skeptici.

- Mislila sam da je naš novi poglavar Hrvatske demokratske župe sirotinja, već sam se preplašila da će nas voditi netko tko nije nimalo bolji od nas. No, kada se ukazala njegova imovinska kartica, zasjale su mi oči i prošao me neki spokoj. Pa on ima i aute i kvadrate i zna brinuti za svoju obitelj. Tako će brinuti i za svoj narod koji je jedna velika porodica - prepričava svoj doživljaj vjernica koja je u HDŽ ukrštena još devedesetih godina.

Hrvatska demokratska župa tako se još jednom božjom intervencijom izvukla od mogućeg podbačaja na izborima te dokazala da Bog prašta i još uvijek je uz njih.

- Malo sam se preplašio da će nam župnik ove godine savjetovati da za HDŽ glasamo unatoč svojoj savjesti zbog svih onih takozvanih afera od kojih mediji rade slona, no ispostavilo se da je Bog milostiv i da prašta baš sve. Osim komunizma, naravno - prepričava Tvrtko Kamen, jedan od vjernih glasača.

Tvrtku smo postavili pitanje za koga bi glasao da ne zna imovinsko stanje predsjednika HDŽ-a ili da pouzdano zna da je lopov. Rekao nam je da bi glasao isto jer je on samo čovjek i ne može suditi drugima.

Fotografija
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Facebook komentari