Dosadna napast

Umjesto herpesa, Hrvati guglaju “kako se riješiti Šustara”

Svakog ljeta Hrvati masovno guglaju kako se riješiti dosadnih nametnika i bolesti. Najtraženiji nametnik ovog ljeta je Šustar.

Komarce, triper, picajzle, herpes i krpelje ovog je ljeta zamijenio ministar nametnik koji svojim potezima nastavlja uništavati državu i nakon pada Vlade.

- Šustar je, tehnički, ministar, no uskoro bi se mogao naći i u medicinskom leksikonu. Za sada ne znamo radi li se o bakteriji, virusu, parazitu ili gljivici, ali očito je patogen. Treba ga pod hitno istražiti i pronaći cjepivo jer kod djece može napasti mozak i bez problema izbrisati cijelu generaciju - upozorava dr. Ela Šerihija.

- Najveća opasnost Šustara je što nastavlja djelovati i kada ga se, tehnički, riješite. Čak i tada može ostaviti trajne posljedice pa je jasno da su građani očajni - pojašnjava dr. Šerihija.

Potpuno suprotno mišljenje ima Grozdana Hrast: - To su monstrumi, oni žele iglama izbosti našu djecu! Cjepiva su čiste igle, to je ubojstvo! Zamislite da su vaša djeca baloni, a cjepiva igle. Pokušajte cijepiti balon pa vidite što se dogodi! To je sva znanost koja vam treba!

Grozdana Hrast postala je relevantna društvena komentatorica kada ju je jedna medicinska tehničarka proglasila božjom proročicom jer je u njezinom uzorku urina ugledala Gospu. Iako se ispostavilo da se radi o cistitisu, Grozdana je postala glas Gospe od urina, zaštitnice slobode neutemeljenog vjerovanja.

Fotografija
Patrik Macek/PIXSELL

Facebook komentari