Upravni sud naredio Bandiću da promjeni naziv stranke u 305 jer je 60 dana delao u zatvoru

0

Sadržaj

Rate this post

Mile kao i odmetnici trebaju promijeniti naziv svoje manifestacije ‘Milan Bandić 365’ zbog pogrešne deklaracije u nazivu jer se Bandićevih 60 dana zatvora ne računa.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite emailom
  • BANDIĆ ZAGREB DJELATNOST
  • bandić

Upravni sud je odabrao kojim bi Mile kao i odmetnici trebali brzo ispraviti netočnu izjavu za svoj događaj kojim obmanjuju građane jer tvrde da Milan Bandić funkcionira 365 dana u godini, što nije točno.

– Poslovanje u zatvoru je posebna vrsta posla koja ne ulazi u obim službe i također se ne može koristiti u svrhu predizborne kampanje. Posljednju smo smjernicu morali uvesti naknadno jer se nekoliko političara hvalilo svojim postupcima u sklopu izdržavanja kazne, a nekima je to bio i jedini rad u životopisu – objašnjava sud odgovornosti Srđan Krmilo.

Milan Bandić je veliki dio svoje popularnosti među građanima napravio redovitim dijeljenjem, pa bi ga takva rupa mogla itekako koštati na predstojećim političkim izborima za gradonačelnika. No, Bandić je ustvrdio da nije bio pod stresom i da nije planirao mijenjati naziv događaja jer je ponekad radio i 48 sati dnevno, kako bi se pobrinuo za to da nadoknadi izgubljeni udio u zatvoru.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime