vrijeme je za grom

Vojno-redarstvenom akcijom “Grom” okupiran Liberland

Predsjednica Grabar Kitarović odlučila je Vladi pokazati mišiće i vojsku je poslala da okupira neprijateljski nam nastrojen Liberland.

Dok kroz medije još traje rasprava ustavnih i zakonodavnih stručnjaka o tome tko upravlja vojskom u miru, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović odlučila je demonstrirati tko vojskom upravlja u ratu, pa ga je objavila novostvorenom Liberlandu.

- Njihov predsjednik Vita Jedlička nije prihvatio plan međunarodne zajednice Z5 o širokoj autonomiji Liberlanda unutar Hrvatske, pa smo krenuli u vojno-redarstvenu akciju jutros u 5 sati. Cijela akcija okončana je u 5 sati i 17 minuta kada su tri hrvatska tenka i 50-ak pripadnika pješadije izbili na granicu sa Srbijom - objasnila je predsjednica na izvanrednoj konferenciji za novinare.

Akciju "Grom" predvodio je Ante Gotovina koji se već danas popodne vratio svojem tunogojilištu. Nažalost, prije nego je otišao, morao je kritizirati ponašanje hrvatskih vojnika, jer ni ova akcija nije prošla bez paleži, pljačke i zločina.

- Totalni kaos! Operacija je izvedena uredno i na najvišoj razini, a poslije bitke - kaos! Kao razmažena dica, bez ikakve odgovornosti! Dolazi ruski, američki i njemački ambasador, pa jeb* vas bog jeste vi svjesni kakvu sliku dajete svijetu!? Sami ste trebali zavrnuti rukave i krenuti lomiti sve i čistiti - galamio je Gotovina na podređene časnike i doživljavao de-ja-vu od prije 20 godina.

Malobrojno stanovništvo Liberlanda u strahu od odmazde Hrvata sjelo je na svoje traktore i prikolice, te se uputilo prema Češkoj.

Fotografija

Facebook komentari