Konačno!

Zbog budala koje se nisu znali služiti njima, zabranjen Pokemon GO i ukinuto biračko pravo

Nakon što su Hrvati zabranili Pokemon GO, ukinuta su im biračka i druga prava jer i ona mogu dovesti do katastrofalnih posljedica.

Moralne vertikale društva već dugo vremena skupljaju potpise za razne referendume, a do sada su im prošli samo oni o definiciji braka i zabrani igrice Pokemon GO. U međuvremenu u sabor dovode ridikule, a na vlast lopove i demagoge. Zbog toga što se Hrvati ne znaju služiti njima, ukinuto im je biračko pravo, slobodu govora, pravo na udruživanje, pravo na prosvjede i dr.

- Gledam te budale kako se nesmotreno kreću sa svojim glasovima i slobodama i samo se dovode u opasne situacije. I to nisu samo djeca, od kojih se očekuje da pričaju sve što im padne na pamet i rade gluposti, već i odrasli ljudi! Oni kao muhe bez glave koriste svoje slobode da bi tu i tamo izašli na izbore i na vlast doveli kriminalce, a inače samo šire svoje nekoherentne političke natuknice ispod članaka o starletama i bradavicama - tumači Stručnjak koji je odlučio ukinuti Hrvatima sva prava koja bi ih mogla dovesti u opasne situacije.

Hrvati tako više neće moći uživati niti u konzumiranju alkohola niti u vožnji automobila jer su to samo još neka od opasnih sredstava čije korištenje može završiti s tragičnim posljedicama. Mnoge će možda iznenaditi da su zadržali religijske slobode, no Stručnjak nam objašnjava da je to u službi visoke politike: Ako će politička scena trebati aktivirati pučanstvo zbog epidemije ili rata, najbolja metoda za kontroliranje mase ili izazivanja opće histerije je upravo religija. 

Fotografija

Facebook komentari