Pošast vladofilije

Biolozi očarani faunom u Vladi: Snimili parenje između gnjida i picajzli

Biolozi su u našoj Vladi zabilježili, kako sami stručno kažu, 'bogohulni čušpajz orgija od kojih bi i sifilis dobio gonoreju'.

Biolozi su stigli u Hrvatsku još kada su čuli o kojekakvim bilježnicima, Mostovima i suradnjama, a u međuvremenu su posvjedočili pravoj simfoniji nakaradnih snošaja u Vladi.

- Evo, nedavno smo imali priliku posvjedočiti i parenju između gnjida i picajzli, što je odnos koji se donedavno smatrao nemogućim. Njihova neprirodna koalicija prvo nas je zgrozila, ali onda smo shvatili da svjedočimo uistinu čarobnom fenomenu koji će zauvijek promijeniti naš svijet – tumači biolog Vatroslav Prolaps.

Međustranačko koaliranje inače nije nikakva rijetkost u prirodi, no ono je obično rezervirano za srodne stranke. U Hrvatskoj su zabilježeni fenomeni koji prkose svim prirodnim zakonima pa su čak i udruge za ravnopravnost zbunjene novom pojavom. Zbog toga je osmišljen naziv vladofilija, a primjenjivat će se na one koji osjećaju snažnu privlačnost prema Vladi i ne prezaju ni pred čime kako bi je penetrirali.

Fotografija
Mario Vukelić

Facebook komentari