pusti, ne diraj!

Milanović o rastu BDP-a: Ljudi, nemam pojma što smo napravili, ali funkcionira!

Milanović je izjavio kako je u premijerskom kokpitu nasumično pritiskao gumbiće i BDP je najednom pokazao rast. Odmah je upozorio ostale političare da ni pod koju cijenu ništa ne diraju kako ne bi sve pokvarili.

Jače od potresa, naoružanja kontrolora ZET-a, Sanaderova izlaska iz Remetinca i Nikolićevih poljubaca, državu je zatresla vijest o nenadanom rastu BDP-a za neočekivanih 2,8%. Jučer po primitku spomenute vijesti, uspjeli smo dobiti premijera Milanovića za izjavu:

- Rast.. Rast? Što, fakat raste?? - Začuđeno nas je pogledao Milanović.

Nakon što je protrljao oči i u šoku nas pogledao, protrčao je tri kruga oko dvorane navijajući i čestitajući samom sebi. Nakon što se pribrao, prokomentirao je vijest:

- A gledajte.. Moram priznati da me vijest malo iznenadila. Iskreno, nemam pojma što sam napravio, ali bitno je da stvar funkcionira. Da vam budem iskren, pritiskao sam stotine nasumičnih gumbića odjednom, očito je nešto od toga upalilo. Pa rekao sam vam da znam što radim. Hrvatska raste! - opet se ozario Milanović.

Ubrzo nakon što nam je dao izjavu, Milanović je sazvao izvanredan sastanak tehničke vlade i upozorio kolege da ni pod koju cijenu ništa ne rade i ne diraju da ne bi opet sve otišlo kvragu.

Fotografija
Patrik Macek/PIXSELL

Facebook komentari