u hrvatskom selu živi antun kun

Mladi HDSSB-ovac “outao” se da ne mrzi nikog - Glavaš i rodbina u šoku

Glavaš je poručio da će mladića najvjerojatnije progutati mrak, a pošto će se to dogoditi prije izbora nitko mu ne može ništa, dokle god se ne zna s kim će HDSSB koalirati. Poslije ide na dugi odmor u susjednu BiH.

U Osijeku se jučer dogodio skandal do sada neviđenih razmjera, kada se mladi HDSSB-ovac Antun Kun (29), član atletskog kluba SS garda "outao" da ne mrzi apsolutno nikog. Na redovnim streljačkim vježbama, mladi Antun spustio je svog Lugera te priznao okupljenom mnoštvu kako više ne može živjeti u laži, kako ne osjeća animozitet niti mržnju prema nikome i kako osim bećaraca ponekad potajice sluša Balaševića. U tom trenutku vrijeme je dobilo novu dimenziju, neki su od prisutnih članova vrisnuli, šok i nevjerica zavladali su centrom za obuku.

- Ne mogu više živjeti u laži, ja jednostavno ne mrzim nikog. Takav sam od malena. Kada su mi kao malom donosili srpske vjeverice, ja sam ih potajice puštao umjesto da ih ubijam. Iskreno ne znam niti genetsku analizu svoje zaručnice, lagao sam roditeljima da sam provjerio. Znam da će mi prijatelji biti u šoku, ali osobno smatram da Hitler nije bio dobar čovjek. Eto rekao sam! Takav sam, ja ne bi mogao ubiti niti obitelj zečeva, kojeg god podrijetla bili - objasnio nam je Antun, još uvijek u nevjerici da je uspio skupiti hrabrosti za takav čin.

Ništa manje u šoku nisu ostali niti roditelji koji su od njegove najranije dobi sumnjali da nešto nije u redu s njim i da je drugačiji. Kad je odlučio upisati filozofski fakultet u Zagrebu, sve dvojbe su pale u vodu, navode Antunovi roditelji.

- Od malena sam znala da nešto nije u redu s njim, ali uvijek sam se tješila da će ga proći. Kad smo mu za 9. rođendan donijeli srpskog ježa Savu i akumulator osramotio se pred svom djecom. Ježu je napravio kućicu, a akumulator je stavio u skuter. Nismo znali gdje pogledati od srama. Za 11. rođendan s rođendanske torte u obliku šahovnice prvo je tražio da mu odrežem crveno polje. Prvo crveno, pa koje normalno dijete bi tražilo nešto takvo! Vodili smo ga egzorcistima, vračarama, u Čavoglave, ali ništa nije pomoglo. Kad je odlučio upisati filozofski znala sam da je gotovo, ali nisam si to htjela priznati. Naše dijete je urbani jugoslaven - suznih očiju pričala nam je Antunova majka Danica.

O svemu se očitovao i zapovjednik slavonskog Schutzstaffela Branimir Glavaš koji jer rekao da će se pozabaviti tim slučajem. Kao uzrok za sve krivi obrazovni sustav koji sotonizira Nacizam, Fašizam i ksenofobiju.

- Progutat će ga mrak. Pošto ćemo to napraviti prije izbora, nitko nam ne može ništa dokle god ne znaju s kim će HDSSB koalirati, a poslije odoh na odmor u BiH - kroz smijeh nam je objasnio Glavaš.

Nama za kraj ne preostaje ništa drugo nego sjetiti se pjesme Grigora Viteza

U hrvatskom selu

Živi Antun Kun.

U njega je malko

Neksenofobičan um.

On posao svaki

Na svoj način radi:

Akumulatore za mučenje

On u aute sadi.

Kad se jako smrači,

On se ne proglasi borcem.

Srpsku manjinu

On ne mlati kolcem.

Da je tijelo prano,

On to radi ispod tuša.

A kad izbjeglice vidi,

Boli ga duša.

Iako ga vjera

Ne izdvaja iz mase.

Što se ne kupa u lovi,

Ne krivi druge rase.

Ne želi Srbe na grani,

Ne želi ih nabijati na kolce.

Od izbjeglica ne traži

Da mu daju novce.

Kad kroz život ide

On mržnje nije pun.

Sasvim na svoj način

Živi Antun Kun.

Fotografija
YouTube screenshot

Facebook komentari