Stvoren za poziciju

Sabor promijenio Poslovnik: Božin tovar postaje tajnik Sabora

"Takvo magare još niste vidjeli!", tvrde iz Mosta i odbijaju svaku insinuaciju da je riječ o nepotizmu.

Sveta institucija Hrvatskog sabora do sada je bila lišena skandala, a izgleda da su medijski natpisi o navodnom nepotizmu u Mostu obična žuta štampa. Naime, iz Mosta odgovorno tvrde da je tovar Bože Petrova zaposlen isključivo zbog svoje kompetencije.

- Tovar Duje isti je onaj tovar na kojem je Petrov ujahao u Metković nakon što je postao predsjednik Sabora. Tovar Duje ponosnog je nasljeđa i potomak je tovara na kojem je Isus ujahao u Jeruzalem. Mijenjan je statut jer želimo tog tovara staviti na tu poziciju - kaže Nikola Grmoja iz Mosta. 

- Tovarstvo s gospodinom Petrovom nema veze s tom funkcijom, on je prije nego što je postao tovar Petrovu obnašao razne funkcije i vodio projekt vrijedan 300 milijuna kuna u Metkoviću, prije je radio u realnom sektoru i vodio milijunske projekte. On je naš tovar od povjerenja koji ima sve stručne kvalifikacije. Ovaj magarac je došao s Mostom i s mostom će otići - poručuje Grmoja. 

Za komentar smo pitali i tovara Duju, no njegova tajnica nam je rekla da je u obiteljskom posjetu budućem američkom predsjedniku.

Fotografija
Mario Vukelic

Facebook komentari