Sdp e poduprijeti novu plenkovievu vladu kako se ne bi sramotili na parlame

0
Rate this post

Jesen karakterizira temperaturna kolebanja, vrijeme počinje blaži, u samo jednom danu imamo hladnoću i vrućinu, zar ne? Uz to, uobičajeno je promatrati promjene u kvaliteti naše kože: dok su neke skloni sušenju, druge su više masne.

Imajući to na umu, razgovarali smo s Vitorom Morettijem, specijaliziranim za dentalnu estetiku i harmonizaciju lica, koji nam je podijelio neke smjernice kako koža ostane zdrava i živa čak i uz promjenu godišnjeg doba. Provjeri!

Šteta: Što je niža vlaga u zraku, naša koža postaje suša.

Zbog toga je suho, hladno jesensko vrijeme odgovorno za deblju i suhu kožu. Alergije su također česte u ovom trenutku, a mogu izazvati svrbež koji oštećuje površinu tijela. Pojava bora čest je problem i zaslužuje posebnu pozornost.

Hidratacija: Koži je potrebna dobra razina hidratacije, tako da to treba biti fokus u hladnijim vremenima. Koristite i zloupotrebljavajte hidratantne kreme najmanje dva puta dnevno. Promatranje ispravne vrste hidratantne kreme za vašu kožu također je ključno. Idealno je nanositi ga ujutro i navečer, nekoliko minuta nakon tuširanja.

Pijte vodu: Još jedan saveznik u bilo koje doba godine, tijekom ove sezone vrlo je važna, jer pomaže našem tijelu da bude manje mamurno.

Hladna kupka: uobičajeno je odabrati toplu kupku u hladnijim razdobljima, ovaj izbor na kraju je štetan za našu kožu. Što je temperatura vode viša, to se više oštećuje kožna barijera (koja sprječava dehidraciju kože), stoga se odlučite za hladne ili tople kupke, koje sprječavaju daljnje trošenje kože.

Usne: Obratite pažnju na njih, zbog svoje tanke kože i stalne izloženosti najviše su pogođene na hladnoći.

Posebna njega je važna, kao što je korištenje hidratantne kreme za usne.

Krema za sunčanje: važno ju je koristiti svaki dan, ali čini se da je dio naše rutine samo ljeti, kada su dani vrući i sunce boli. Međutim, ima svojstva koja štite kožu općenito, čak i za oblačnih ili kišnih dana, njegova uporaba štiti i smanjuje, odnosno izbjegava, oštećenja od hladnoće.

Vitamin C: Pomaže u proizvodnji kolagena, koji se bori protiv bora i održava kožu čvršćom. Također služi kao potenciator učinaka kreme za sunčanje, zbog svog antioksidativnog djelovanja. Odabir hrane bogate ovim vitaminom, kao što su naranče, brokula i kupus, pravi su izbor u ovo doba godine.

  • oznake
  • skinskin-of-dreamsjesen-njega kože

Posebna njega je važna, kao što je korištenje hidratantne kreme za usne.Čak i uz obustavu koncerata, zabava i velikih događanja, ljudi u posljednje dvije godine ne prestaju tražiti usluge ljepote i estetske usluge. Međutim, ne može se poreći da je pandemija oštetila mnoge ustanove.

Kako ne bi ostali zaostali i izgubili prihode, mnogi su poduzetnici odlučili istražiti trendove, uprljati ruke i ponovno se osmisliti. Na kraju je uspjelo! A ako već niste, vrijeme je da više razmislite o tome.

Odvojili smo sedam sigurnih savjeta kako biste prodali više ljepote i estetskih usluga i osvojili još više kupaca ove godine!

Najbolji savjeti za povećanje prodaje ljepote i estetike

Biti kreativan je prvo pravilo za povećanje prodaje za bilo koju tvrtku, kao i dobro poznavanje ciljane publike i točno ono što im treba. Stoga možete prilagoditi naše savjete svojoj stvarnosti i učiniti ono što je najbolje za vas i vaše kupce.

No prije toga provjerite koji su najbolji i već danas ih primijenite u praksu!

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime