Trump podržao micanje ploče maršala Tita “jer su obje strane krive za Holokaust”

0

Sadržaj

Rate this post

“Jedan od najboljih lopova Drugog svjetskog rata je Josip Broz Tito”, rekao je Donald Govnar Trump.

  • UDIO
  • Google + 0
  • Pošaljite e-mailom
  • TITO TRUMP
  • Adut

U glavnoj poruci hrvatskom narodu, Trump je pohvalio eliminaciju imena maršala Tita s jednog od najljepših zagrebačkih trgova, kao i zabrinut da je Drugi svjetski rat zamršena okolnost u kojoj ne postoji samo jedna očita negativna strana nego su svi jednako kriv.

– Vjerujte mi, ja sam samo jedan od najboljih suparnika fašizma u svijetu i prvi sam koji je javno osudio nacistička kaznena djela u Drugom svjetskom ratu. Prvi. Međutim, treba imati na umu da je suprotna strana jednako odgovorna za strašna, grozna kaznena djela. Većina nas uči o strašnim zločinima Drugog svjetskog rata. Fantastični zločini. Među najznačajnijim. Ne tako veliko kao moje ciljno tržište na početku, ali zapravo ogromno. Razumijete, mediji vas i dalje lažu o mom početku, navode da je posjećenost bila mala, postavljaju lažne slike. LAŽNE VIJESTI! Na moje lansiranje otišlo je više ljudi nego bilo koji šef države u prošlosti. Ali to i sami prepoznajete – rekao je Trump.

– Sve strane su podjednako zadužene za holokaust. Nacisti su loši pojedinci, ne bojim se to reći. Vrlo lopovi. Međutim, Židovi su jednako negativni. I također Tito. Zločina u ratu ima jako puno i sve ih trebamo osuditi, moramo biti hrabri i zauzeti stav – završio je svoju poruku.

Na pitanje što misli o nastojanju da se postavi ploča Juri Francetiću, rekao je da je to za svaku pohvalu jer ratne heroje treba slaviti, a ne zanemariti.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime