Vlada ne zheli platiti arenu zagreb pa rukometno prvenstvo seli u shkolsku

0
Rate this post

Trendovi ljepote se mijenjaju svake godine.

I ako su donedavno tanke definirane obrve bile u modi, ove godine vrijeme je za pahuljaste, zalizane obrve. A poznate ljepotice već su počele zasipati Instagram fotografijama tih istih obrva. Na primjer, Rosie Huntington-Whiteley i drugi.

Mi u Incrível.clubu odlučili smo saznati što će ove godine biti u modi u svijetu ljepote.
pahuljastih obrva

Vrhunski trendovi šminkanja obrva za 2022. bit će maksimalna prirodnost i ljupkost. To će biti prirodni oblici – obrve glatke krivulje ili ravne, s izbočenim pramenovima, bez definirane konture olovke.

Mikropigmentacija usana

Usne ostaju u središtu pozornosti. Mikropigmentacija usana (polutrajna šminka za usne) bit će tražena 2022. Prevladavajući izbor boja bit će lila roza ili jarko crvena.
ocrtane usne

Sve se vraća. A trend inspiriran 90-ima definitivno se dopao današnjim fashionisticama. Olovka za usne dvije ili tri nijanse tamnija od vašeg ruža savršena je za dodavanje volumena vašim usnama.

Sjajne usne

  • Godina 2021. bila je posvećena mat ruževima. U 2022. vraća se sjajilo za usne. Svjetlucavi goli, jarko crveni i bobičasti tonovi — sve ćemo to vidjeti ovog proljeća.
    rezati vuk rez
  • Popularna ženska frizura 2022. godine je vučja frizura – frizura koja miješa čupavog i cipla. Trend samo dobiva na snazi.

Dupla punđa

Ideja ove frizure nije nova i dolazi iz perioda kada su sve fashionistice slušale dramatičnu pjesmu Don’t Speak Gwen Stefani. Sada je dupla punđa u svom najboljem izdanju i postaje sve popularnija.

Dizajn noktiju inspiriran prirodom

  1. Trend koji će se ljuljati 2022. je galaktička manikura inspirirana prirodom: ocean, pustinja, sjeverno svjetlo, boja geodeta.
  2. efekt mokre kože
  3. U 2022. konturiranju lica će se posvećivati ​​manje pažnje i nećemo vidjeti pretjerano definirane jagodice ili istaknute crte lica. U trendu će biti prirodni sjaj kože.
  4. Ružičasti obrazi

Dupla punđaIntenzivno rumenilo za obraze brzo je postalo popularan trend krajem 2021. Proizvod se ne nanosi samo na obraze, već i na sljepoočnice i oči. U nijansama ljubičaste, lila ili ružičaste, ovaj trend može vašem licu dati mladenački i prirodniji izgled.

Sminka s rhinestones

Serija Euphoria inspirirala je sve na hrabar izgled: izgledi sa svjetlucavima, rhinestones i šljokicama dominirat će svijetom šminke ove godine.

Zdravlje i ljepota

Nismo slučajno odlučili napisati tekst o ljepoti i zdravlju na ovom blogu. U prostoru koji je namijenjen za podizanje svijesti o važnosti zdravih ponašanja i promicanja zdravlja, zašto govoriti o ljepoti? Nisu li ljepota i zdravlje različiti pojmovi, koji nemaju veze jedno s drugim?

  • Vidjet ćemo da to nije tako i da su zdravlje i ljepota usko povezani.
    zdravlje uz ljepotu
  • Ljepotu ne treba gledati kao cilj koji treba postići pod svaku cijenu. Kao primjer, pogledajte prehranu koju slijede mnogi ljudi.
  • Za mnoge ljude dijeta je samo mršavljenje na bilo koji način bez brige o posljedicama koje bi na kraju mogla imati na njihovo zdravlje.

Ako je istina da je prekomjerna tjelesna težina štetna za zdravlje, ništa manje nije istina da se idealna težina mora postići pravilnom i uravnoteženom prehranom, a ne nezdravim greškama u prehrani. Drugim riječima, moramo spojiti zdravlje s ljepotom. Poboljšanje našeg zdravstvenog stanja i naše ljepote dva su cilja na kojima se može i treba raditi istovremeno.

Pogledajte više informacija na našem blogu o zdravom životu, promicanju zdravlja i preventivnoj medicini te otkrijte načine za poboljšanje zdravlja i ljepote tijela.

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime