Totalni opoziv

Živi zid prekinuo proizvodnju Vladimire Palfi zbog eksplozivne naravi

Iz stranke poručuju da povlače sve primjerke modela i prestaju s proizvodnjom zbog učestalih problema izazvanih eksplozivnom naravi.

To je samo nastavak loše godine za Živi zid koji je zbog neočekivano velike potražnje krenuo u masovnu proizvodnju ličnosti, no problemi s ubrzanom produkcijom i manjkavom kontrolom kvalitete urodili su raspadanjima koalicije te brojnim nestabilnostima čak i kod najpopularnijih modela Sinčić i Pernar.

Živi zid ipak naglašava da to neće nimalo usporiti njihovu borbu protiv velikih banaka i malih zelenih, a za model Palfi najavljuju da će se vratiti snažniji nego ikada. Ovo je ujedno i prvo priznanje iz stranke da je nešto pošlo naopako jer su do sada za sve incidente optuživali udbaške podvale, Goebbelsovsku propagandu i leteće medvjediće.

Problemi s kojima se suočava Živi zid nisu nikakva novost jer se sa sličnim problemima na prethodnim izborima suočavala i Vlada. No, iz stranke se nadaju da njih neće zadesiti sudbina Vlade, koja je zbog fijaska s modelom Most morala priglasiti bankrot i potpuno se rebrandirati.

Fotografija
Jurica Galoic/PIXSELL

Facebook komentari