Eu dozvolila sloveniji korishtenje naziva teran samo ako stave jakovchievu

0
Rate this post

Glow up: što je to + 7 savjeta za ljepotu koji će transformirati vaš izgled

Jeste li ikada čuli za “glow up”? Trend među gringo milenijalcima, “glow up” je svrhovito i cjelovit proces uljepšavanja – od glave do pete, stvarno! – kroz koje mnogi prolaze u kratkom razdoblju, obično na godišnjem odmoru između jedne školske godine. Ako ste kod kuće ili na odmoru, kako biste iskoristili ovaj trenutak da nadogradite svoj izgled uz nekoliko jednostavnih savjeta? Samo pogledajte ovih 7!

1# Iskoristite priliku da nadogradite svoje make-up pojmove!

Što kažete na to da iskoristite priliku i saznate o nekim svakodnevnim trikovima s šminkanjem? Savjet je da igrate na YouTube kanalima kako biste profesionalnim tehnikama naučili poboljšati usne, konturirati lice ili popuniti obrve kako biste postigli diskretan, prirodan i super dovršen izgled. Oh, i zapamtite – vježba čini savršenim, stoga vježbajte puno tijekom svog slobodnog vremena!

2# Odvojite nekoliko minuta tjedno za korištenje maske za lice

  1. Zdrava i blistava koža je sinonim za hidrataciju, zar ne? Stoga je još jedna navika koja može (i trebala bi!) biti dio vaše rutine korištenje maski za lice, poznatih sheet maski.
  2. Osim što je savršen za opuštanje nakon napornog tjedna, proizvod također može donijeti velike prednosti koži i na taj način transformirati vaš izgled.
  3. U tom slučaju vrijedi se kladiti na formule s određenim aktivnim sastojcima za vaš tip kože koje ćete koristiti jednom tjedno.
  4. Za one koji imaju masnu kožu, primjerice, maska ​​za lice obogaćena vitaminom C dobra je opcija za održavanje lica suhim i hidratiziranim.

Koristite kremu za sunčanje čak i u zatvorenom prostoru

Ako postoji jedna njega koja može spriječiti buduće probleme s kožom, to je zaštita od sunca. Osim što sprječava mrlje, navika pomaže u borbi protiv djelovanja slobodnih radikala, koji su glavni odgovorni za starenje kože.

Stoga je važno svakodnevno nanositi kremu za sunčanje ili hidratantnu kremu za lice sa SPF 30 ili više, pa čak i u danima kada izlaganje suncu nije opcija. Na taj način moguće je dugo imati zaštićenu, zdravu i mladu kožu.

Koristite kremu za sunčanje čak i u zatvorenom prostoru4# Održavajte uravnoteženu i zdravu prehranu i pijte MNOGO vode

Svi znaju da je hrana vrlo važna za funkcioniranje našeg tijela, zar ne? No, na iznenađenje nekih, vaš izbor hrane također može izravno utjecati na vašu kožu. Kako bi izgledala zdravo i blistavo, trik je kladiti se na hranu bogatu antioksidansima, koji pomažu u borbi protiv procesa oksidacije stanica i potiču obnovu kože.

Osim toga, pijenje više od 2 litre vode dnevno čini svu razliku u izgledu kože i kose!

Blog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime